Демонтаж и извозване на стара кухня в София

Ако сте решили да правите основен ремонт в кухнята си. Искате да смените всичко в нея – от шкафовете до полилея. Очаква Ви доста сериозна работа и поръчка от фирма за демонтаж и извозване на стара кухня. Може да се каже дори, че демонтирането и изнасянето на всички вещи от старата кухня. Ще Ви отнеме много повече време и усилия, отколкото нейното обзавеждане. Най-много затруднения ще срещнете с демонтирането на кухненските шкафове и т.нар. вградена кухня. Ако разполагате с такава, предполагам знаете колко трудно се монтира. Вероятно сега ще разберете колко по-трудно се демонтира.

Демонтаж и извозване на стара кухня

Разбира се демонтажа на вградените кухненски шкафове до голяма степен зависи от това какво смятате да правите с тях за бъдеще.

Ако не смятате да ги използвате отново или да ги подарявате на някой близък или роднина. Най-лесния и рационален начин е да ги натрошите набързо и да ги изхвърлите. В противен случай обаче, ще имате нужда от сериозна помощ и немалко свободно време, което да използвате за тази цел. Неслучайно споменахме, че демонтажа на вградена кухня може да се окаже по-труден от нейния монтаж. С времето свързващите елементи (болтчета, винтчета, гайки и всички останали) са мръсни и ръждясали. Освен това има вероятност и от влага някои от дъските да са променили формата си по един или друг начин. Това допълнително усложнява техния демонтаж. Така че, трябва да сте много внимателни докато разглобявате шкафовете си. Дори при най-лекия натиск от Ваша страна е възможно да се стигне до непоправими последствия свързани с кухненското Ви обзавеждане.

Извозване на стара кухня и демон

Не си мислете, че след като демонтирате вградената кухня задълженията Ви са приключили. Сега идва момента, в който трябва да се заемете с нейното изнасяне и извозване до новото място. Може да е депо или място на което смятате да я използвате или складирате. Това също не е толкова лесно, колкото звучи и ще Ви коства определени усилия и време.

Само с едно набиране по телефона на номер 0893 29 33 33 може да си спестите всички тези усилия. Нашата фирма е всеизвестна със своите висококачествени хамалски и транспортни услуги и с радост бихме могли да Ви помогнем в този труден за Вас момент.

Фирма за демонтаж на вградена кухня с преместване на мебели и багаж

Вградените кухни са изключително удобни за използване. Те спестяват място, създават чувство за комфорт и същевременно изглеждат добре. Какво повече от това може да искате. Единственият им недостатък обаче е, че трудно се демонтират. Техният демонтаж изисква строг професионализъм и точни действия. Най-малката грешка може да се окаже фатална за здравината им. Така че, ако желаете да демонтирате вградената си кухня по такъв начин, че да можете да я използвате отново, ако се наложи ще трябва да бъдете много внимателни и прецизни.

Изхвърляне на кухненско обзавеждане в София

Обикновено хората се решават на тази стъпка при две ситуации – когато си закупуват нови кухненски мебели или, когато им предстои преместване в ново жилище. При първият вариант някои хора не желаят да запазят старата си кухня и мебели и решават да ги изхвърлят. Ако и Вие сте от тях е добре да знаете, че подобен тип битови отпадъци трябва да се изхвърлят на специално обозначените за целта сметища, където биват унищожавани, без да навредят на околната среда.

Това не е поредната „Еко мода“, ако така си мислите.

Преди време беше променен закона за битовите отпадъци и ясно беше упоменато в него как и къде трябва да бъдат изхвърляни тези боклуци. Няма кой да Ви спре, ако решите да ги захвърлите на познатото сметище, но по този рискувате да бъдете „глобени“, ако някой стане свидетел на това, което правите и подаде сигнал в общината.

Демонтаж на кухня с хамали и транспорт до депо за отпадъци

В случай, че се нуждаете от демонтаж на вградена кухня с преместване на мебели и багаж до новото жилище, най-добрия за Вас вариант е да наемете професионалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги. Едва ли пазите старите кашони и опаковки, които да използвате за пренасянето на тези вещи. Вероятността да не разполагате с подходящо превозно средство (бус, камион или друго с подходяща каросерия) също не е малка. Така че не виждам обективна причина, поради която да не се възползвате от услугите на фирма за хамалски и транспортни услуги в този случай.