Товарни превози в страната с микробуси до 2т в София

Както сигурно знаете за всеки тип товар е необходимо различно превозно средство. Например, ако искате да извозите някакъв тип хранителен продукт, който бързо се разваля при определени температури, то ще Ви бъде необходим т.нар. „хладилен“ камион. С него ще може да извозите храните, без да се притеснявате, че те ще се развалят по време на път под влиянието на атмосферните условия. Същото се отнася и за някои строителни материали, техника, мебели, багаж, електроуреди и други подобни товари, които трябва да бъдат превозени по точно определен начин, за да се гарантира тяхната безопасност.

Другият критерий, по който се разделят транспортните услуги е „рентабилността“ или казано с по-прости думи – как ще ни бъде най-изгодно от икономическа гледна точка да извозим определен товар. Все пак не си заслужава да наемете ТИР, за да извозите един диван, печка, хладилник и секция. Същото се отнася и в обратния случай – ако разполагате с по-обемен товар, но да го извозите на няколко пъти с транспортно средство, което не може да събере целия на един курс. Така че, трябва добре да помислете над това, преди да се възползвате от услугите на някоя фирма. Преценете какъв превоз ще Ви бъде най-изгодно да наемете и чак тогава ангажирайте транспорт.

В случай, че става дума за извозване на мебели, личен багаж, вещи, електроуреди или всякакъв друг товар до 2 тона, то най-изгодно ще Ви бъде да наемете микробус, с който да извършите превоза. Спрямо товара ще решавате дали да бъде бордови или не (ако става дума за строителни материали, то по-добре да бъде бордови, тъй като ще Ви е по-лесно да ги натоварите.). За всички останали товари, които надвишават 2 тона, то ще имате нужда от камион или друго подобно транспортно средство.

Ако не може да се доверите на собствената си преценка, позвънете на телефон 0893 29 33 33 и се консултирайте с нашите специалисти, които ще Ви насочат към възможно най-подходящия за Вас вариант.