Товарни превози София – Бургас 0893 29 33 33

Всекидневно се извършват товарни превози София – Бургас и Бургас – София, което  е напълно нормално. Това са два града с ключово значение за страната, които допринасят поне за 1/3 от БВП на България. Голяма част от тези приходи идват от търговия и извършването на товарни превози от едната в другата посока и обратно.

Особено сега, когато пуснаха магистралата София – Бургас, е възможно за 3-4 часа да бъде извършен даден превоз, което до скоро беше невъзможно с оглед качеството на пътната мрежа свързваща двата региона. Очаква се тези подобрения в инфраструктурата на страната да окажат своето влияние и да засилят още повече търговските връзки между тези два региона.

В момента може да се каже, че е изключително изгодно да се извършват товарни превози в тази посока. Без значение дали става дума за такива с търговска или битова насока. Разходите, които би Ви струвало това удоволствие вече са значително по-ниски и дори, ако сте решили просто да отидете на море през лятото в югоизточна България, то цялото пътуване ще бъде по-скоро удоволствие, отколкото мъчително 5-6-7 часово губене на време по меко казано „лошата пътна инфраструктура“.

И преди да се случи това подобрение, ние предлагахме извършването на всякакво товарни превози София – Бургас и останалите региони на страната. Така че, ако имате нужда от подходящ транспорт за извозването на някакъв товар – строителни материали, багаж, стоки или нещо друго – просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за Вашият товар. Като бонус може да получите и безплатни хамалски услуги за натоварването и разтоварването на товарът.

Ако имате някакви въпроси или пък просто искате да разберете повече за услугата товарен превоз София – Бургас и в страната, чувствайте се свободни да ни позвъните на телефон 0893 29 33 33 по всяко време от деня.