ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Товарни бусове под наем

Товарни бусове под наем за София и региона 0893 29 33 33

В случай, че Ви се налага да извършите спешен превоз на товар, но за съжаление не разполагате със собствен транспорт и нямате приятели, които да Ви услужат с такъв, то единствената възможност пред Вас е наемането на товарен бус под наем. За щастие съществуват десетки, стотици фирми, които предлагат товарни бусове под наем на добри цени.

Спрямо превоза, който смятате да извършите обаче, е възможно дори транспортното средство, което ще наемете да се окаже неподходящо за целта. Например, ако смятате да извозвате стари мебели и наемете микробус с малка по размер каросерия, то или ще трябва да върнете превозното средство и да се сбогувате с капарото си или ще трябва да се мъчите да си свършите работата с него.

Затова, когато Ви предстои превоз на товар, най-добре първо се консултирайте с фирмата, от която ще наемете превоза. Обяснете й как стоят нещата и преценете дали ще си бъдете взаимно полезни.

При положение, че нямате време и искате всичко да бъде свършено по възможно най-бързия и същевременно безопасен начин – позвънете на телефон 0893 29 33 33. Ние сме фирма предлага хамалски и транспортни услуги за София и региона. Разполагаме с огромно разнообразие от транспортни средства, които могат да бъдат на Ваше разположение във всеки един момент.

Извозване на стари мебели, вещи, боклуци, строителни отпадъци и всичко друго, за което се сетите. Извършваме доставка на строителни материали от всяка точка на страната и други подобни транспортни услуги. В случай, че се нуждаете от помощ за натоварването на багажа и материалите – винаги може да разчитате на нашия хамалски екип, който с радост ще Ви спести тази работа.

При положение, че просто се нуждаете от транспортни средства под наем и нямате нужда от шофьор или хамалска бригада, която да се заеме с натоварването на багажа, то отново може да разчитате на нас. Както споменахме вече, разполагаме с голямо разнообразие от товарни бусове под наем, които може да използвате, когато пожелаете.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!