Стари мебели изхвърляне в София и региона

Няма смисъл да складирате неизползваемите си стари мебели. Щом са стигнали до мазето, тавана, гаража или друго помещение, където да събират прах, то едва ли някога ще ги използвате отново. По-вероятно е да изгният там, отколкото някога отново да ги вкарате в употреба. Освен това има голяма вероятност старите и ненужни вещи да се превърнат в убежище за редица „вредители“ – плъхове, паяци и други подобни гризачи и насекоми. Така че, вместо да си създавате „мини зоопарк“ в дома и да отлагате неизбежното, при първа възможност се отървете от всички ненужни вещи и битови отпадъци, с които разполагате. В това число лизат всички стари мебели, електроуреди, дрехи, вестници, книги и други подобни вещи.

Изхвърлянето на стари мебели и битови отпадъци обаче, ще Ви отнеме доста усилия и време. Това не е като да си изчистите гардероба от непотребните дрехи. Вероятно с годините сте натрупали доста солидно количество „боклуци“, за чието почистване ще имате нужда от много повече свободно време и помощ. В случай, че не разполагате с такова, то по-добре не се захващайте. Най-добре повикайте хамали или друга фирма, която да се заеме с почистването на мазета или тавани от ненужните вещи. Така цялата работа ще бъде извършена на един ден, вместо да я проточвате с дни и седмици.

Освен това с наемането на хамали или фирма за почистване на мазета и изхвърляне на битови отпадъци ще си решите още един проблем – намирането на превозно средство. Предполагам сте наясно с факта, че ако решите да се захванете сами с тази задача ще имате нужда от подходящ транспорт, с който да извозите битовите отпадъци до сметището за депониране.

Най-хубавото от цялата тази работа е факта, че всичко това може да Ви излезе напълно безплатно. Така не само, че няма да си губите времето и усилията, за да изхвърлите старите си мебели, но и няма да ви се наложи да плащате каквото и да било за тази услуга!