Стари мебели изхвърляне и битови отпадъци от таван в София

Често таванът се превръща в “сметище“ за битови отпадъци. Много хора си мислят, че след като преместят ненужните си вещи на тавана си решават проблемите с тях веднъж завинаги. Това е временно решение! В един момент ще се окаже, че няма място за нови „боклуци“, които да складирате и ще трябва да се заемете с почистването на тавана.

Уверявам Ви, че това далеч не е най-приятното занимание, с което бихте могли да си запълните свободното време. Почистването на таван от битови отпадъци отнема много, ама наистина много време. Особено, когато става дума за тавански помещения, които не са „посещавани“ от години. Тогава може да Ви се наложи дори да си вземете няколко дни отпуска, за да приведете таванът в благоприличен вид! Освен с време трябва да разполагате и с подходящо оборудване, за да почистите тавана. Не става дума обаче, за ръкавици, препарати и други подобни, ами за транспортно средство, с което да извозите всички битови отпадъци до близкото сметище.

Би било неразумно да използвате личния си автомобил за тази задача. Не само, защото ще го „нацапате“ или друго от сорта, ами поради две простички причини – ще загубите много време и пари! Дори сметището да се намира в близост до Вас, ще трябва да направите няколко курса до него, а не вярвам колата Ви да се „движи на фотосинтеза“. С горивото, което ще изразходвате в двете посоки бихте могли съвсем спокойно да стигне до всяко място в радиус от 100 километра от дома Ви!

Така че, ако не разполагате с подходящо превозно средство, с което да извозите стари мебели изхвърляне и битови отпадъци от таван, по-добре се обърнете към фирма за хамалски услуги, която да свърши тази работа вместо Вас! Парите, които ще заплатите за тази услуга са горе-долу същите, които ще похарчите за гориво, ако не и по-малко!