Бързо и евтино събиране изнасяне и изхвърляне на отпадъци

В графата отпадъци спадат всички ненужни вещи, от които искате да се отървете. Впрочем, ако трябва да бъде честни отпадъците се разделят на два основни вида – битови и строителни. Това е така, защото те се изхвърлят по различен начин и тяхното рециклиране изисква определени действия, които няма как да бъдат приложени и при двата типа боклуци.

Битови отпадъци

Обикновено хората, когато чуят думата битови отпадъци си мислят, че става дума за боклуците, които събират в ежедневието си – остатъци от храна, тоалетна хартия, салфетки и други подобни опаковки, които изхвърляме през деня. НЕ! Тук става дума за друг тип битови отпадъци – стари мебели, обзавеждане, електроуреди и всякакви други вещи, които използваме в бита си.

Навярно не знаете, но гореспоменатите боклуци се изхвърлят на специални места, където се рециклират и преработват, за да се спестят малко или много природните ресурси, които и без това са на изчерпване. Така, вместо да се изсекат няколко кубика дърва за направата на диван или секция, може да се използва дървеният материал от старите и непотребни дървени мебели. Същото важи и за електроуредите.

Строителни отпадъци

Строителните отпадъци се изхвърлят на сметището за депониране поради една-единствена причина – в тях се съдържат опасни химически вещества и материали, които могат да окажат пагубно влияние върху околната среда, ако не бъдат третирани правилно или бъдат оставени да се разложат свободно в природата!

Затова, ако разполагате с подобни отпадъци и нямате нужният капацитет, за да ги изхвърлите сами на обозначените за целта места – обърнете се към фирма за помощ – 0893 29 33 33. Ние можем да решим проблемите Ви само за няколко часа. Разполагаме с необходимата техника, транспорт и вещи лица, които да се погрижат за изхвърлянето на гореспоменатите боклуци. Оставите ли това в наши ръце – няма за какво друго да се притеснявате.