ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Преместване и извозване на мебели

Фирма за преместване и извозване на мебели 0893 29 33 33

За да се осъществи бързото и безопасно преместване на мебели са необходими следните три неща:

–              Достатъчно на брой хора, които да се заемат с тяхното изнасяне и демонтиране.

–              Подходящо транспортно средство, с което да бъдат извозени.

–              Свободно време и желание за работа.

Може би на пръв поглед, преместване и извозване на мебели изглежда супер лесно и безобидно, но всъщност това не е съвсем така. Както всичко останало и преместването на старите мебели крие своите рискове и може дори да навреди на здравето Ви!

Разбира се, ако сте в достатъчно добро физическо състояние и нямате „хронични“ травми и работите внимателно, то едва ли ще стигне до подобни ситуации. Но все пак трябва да имате едно наум и да знаете, че дори при най-малкото подценяване от Ваша страна може да се стигне до нежелани моменти.

Освен, че трябва да разполагате с достатъчно физически сили и енергия е добре да се запасите и с малко повече „нерви“, тъй като често се случва нещо да се обърка по време на работа. Например, ако сте ангажирали приятел, който да Ви услужи с подходящ транспорт, с който да извършите преместването и извозването на мебели, то често се случва, точно в уговорения ден да се развали транспортното средство и всичко да пропадне.

Ако искате всичко да бъде точно, то единствения начин, по който бихте могли да си гарантирате това е да наемете хамали, които да се заемат с преместване и извозване на мебели. Само така ще бъдете сигурни, че всичко ще стане по желания от Вас начин, без никакви забавяния или затруднения от най-различно естество.

Така, че ако търсите достатъчно известна хамалска фирма, на която да възложите тази задача, то обадете се на телефон 0893 29 33 33 и ние ще Ви отправим възможно най-добрата оферта за извършването на тази задача на територията на град София и региона.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!