Почистване на строителни отпадъци и изхвърляне в София

Навярно си спомняте колко много боклук се образува след последният ремонт, който правихте. И съм сигурен, че още по-добре си спомняте колко много усилия Ви коства, за да го почистите и изхвърлите. Така че, ако скоро планирате нов ремонт и искате да си спестите всичките тези главоболия, то Ви предлагаме един доста прагматичен начин, който бихте могли да използвате – наемане на фирма за почистване на строителни отпадъци и изхвърляне на сметище.

Честно казано това е единственият реален начин, по който бихте могли да се отървете от строителните отпадъци, без това да Ви коства абсолютно никакви усилия. При всички останали начини – наемане на контейнери за строителни отпадъци, транспорт или друго подобно нещо, то винаги ще трябва да направите нещо – да почистите боклуци, да ги извозите или пък да ги изнесете до контейнерът.

Затова или оставете всичко в ръцете на фирма, която да се погрижи за регламентираното им изхвърляне или се заемете сами с цялата работа. Подобни „мешаници“ не водят до нищо хубаво, а и като цяло нямат много смисъл. Например наемането на контейнери за изхвърляне на строитетелни отпадъци е горе-долу на цената на услугата „почистване“, която включва всичко – от изнасянето на боклука от жилищетодо неговото извозване на сметище.

В никакъв случай не взимайте пример от приятели или съседи, които преди са си изхвърляли строителни отпадъци в битовите контейнери за боклук. Чист късмет е, че не са били глобени от общината. Всяко подобно действие се наказва сурово и глобите в никакъв случай не са за подценяване  от 200 до 1000 лева. С тези пари бихте могли да си смените плочките в банята или пък да си купите нов телевизор, с който да обзаведете хола или спалнята си. При всички положения ще им намерите много по-добро приложение, отколкото с тях да трябва да плащате глоби.