Извозване на стари мебели в София

Извозване на стари мебели в София 0893 29 33 33

Извозването на стари мебели трябва да се осъществи с подходящ транспорт – микробус или камион с голяма каросерия. В противен случай ще срещнете сериозни затруднения с тяхното превозване.

Немислимо е това да се случи с личния Ви автомобил, особено, ако той е спортен. Дори да бъде тип „комби“ пак няма да Ви свърши достатъчно добра работа. Едва ли ще може да натоварите повече от 1-2 малки по размер мебели(фотьойл, стол, маса, бюро и т.н.), а в зависимост от техния обем и големина е възможно дори да не успеете да качите и 1. Например, ако искате да извозите стара спалня или диван, то е повече от ясно, че това няма как да се случи с обикновено автомобил.

Така, че от „икономическа“ гледна точка е най-добре да наемете фирма, която да се заеме с извозване на стари мебели в София(в случай, че не разполагате със собствен транспорт). Разходите, които бихте дали за гориво, ще бъдат почти същите, които ще заплатите за наемането на фирма.

В интерес на истината не само от икономическа гледна точка е препоръчително да се обърнете към професионалисти в сферата на товаро-разтоварните услуги. С наемането на хамали ще си спестите много време и усилия, които безспорно ще изразходите, ако се заемете сами с извозването на старите мебели. Без значение от тяхното количество със сигурност ще загубите поне няколко часа, докато приключите с тяхното извозване.

При положение, че се възползвате от хамалските услуги на някоя фирма, ще си „щракате“ с пръсти и същевременно работата ще бъде свършена, без да положите каквито и да било усилия.
Именно поради тази причина много хора предпочитат да се обърнат към хамали за извозване на стари мебели в София, отколкото да си губят времето, което биха могли да вложат за извършването на далеч по-полезни и важни неща. Затова не се чудете повече, а се обадете на телефон 0893 29 33 33.

Related posts

Leave a Comment