Извозване на стари мебели и строителни отпадъци в София

Една от основните причини, поради които повечето хора се отказват да направят нещо със старите си и ненужни мебели и строителни отпадъци е факта, че не разполагат със собствен транспорт, с който да извозят боклуците до специализираните места за изхвърляне и рециклиране.

Както знаете вероятно, изхвърлянето на гореспоменатите боклуци трябва да се случи на специално обозначените места за целта – сметища за депониране. А те не са много – или поне ги няма във всеки град, което от своя страна налага използването на подходящ транспорт. Предполагам, че докато четете тези редове през главата Ви е минала мисълта – „Защо да не ги изхвърля в близките кофи? Отговорът на този въпрос е много прост – защото глобите са изключително солени и отделно замърсявате природата , което ще рефлектира върху Вас и качеството Ви на живот.

Така че, вместо да търсите всевъзможни начини, с които да си улесните задачата, то чисто и просто най-добре наемете фирма за хамалски и транспортни услуги. Тя ще се заеме не само с извозване на стари мебели и строителни отпадъци, но би могла да свърши и „мръсната“ работа – изнасяне, демонтаж, почистването и всичко останало.

В интерес на истината дори би могло това да не Ви струва дори ЕДНА СТОТИНКА! Стига да се съгласите да се разделите със старите си мебели напълно безвъзмездно. За да се случи това обаче, старите Ви мебели трябва да отговарят на определени критерий или казано най-просто – да бъдат в достатъчно добро и запазено състояние. За повече информация – просто се обадете на телефон 0893 29 33 33 и там ще получите отговори на всички въпроси, които Ви интересуват.