Извозване на стара бяла техника и мебели в София и региона

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Вместо да складирате по мазета и тавани цялата стара бяла техника и мебели, с която разполагате, е най-добре да се отървете от нея. Разбира се, ако не става дума за вещи с антикварна стойност, които след години бихте могли да продадете за добра сума. Малко са хората в нашата страна, обаче, които разполагат с такива предмети. Така че, ако не сте от тях най-добре се отървете от всички ненужни електроуреди и мебели, които наистина не смятате да използвате.

Не се самозалъгвайте, че ще ги използвате отново – едва ли, ако Ви се развали телевизора, ще извадите стария, а няма да си закупите нов. Дори да го направите, няма да има никаква полза, тъй като вече не се излъчва аналогова телевизия и ще трябва или да си закупите цифров приемник или чисто нов телевизор, който „хваща цифров сигнал“. Затова, вместо да трупате „купища богатства“, които не притежават никаква стойност, спретнете ръкави и отделете няколко часа, за да се заемете с тяхното изхвърляне.

Почистването на мазето или тавана от ненужните вещи и мебели може да Ви отнеме както няколко минути, така и няколко часа, в зависимост от  тяхното количество. Разбира се, това е относително, тъй като ако сте „сериозна бригада“ ще се изправите с почистване, изхвърлянето и извозването на стара бяла техника и мебели за по-малко от един час. Все пак, не става дума за промишлено количество вещи, за което ще бъдат нужни тирове и специална техника, за да бъдат изхвърлени.

В случай, че физическото Ви състояние или пък поради друга причина не Ви позволява да се заемете сами с тази задача, то нашия съвет е да се обърнете към професионални лица в занаята – хамали. Те ще се заемат с експресното почистване и извозване на стара бяла техника и мебели до специализираното сметище, където ще бъдат рециклирани, за да се оползотворят по най-добрия начин. Също така, е възможно цялата тази услуга да Ви излезе напълно безплатно или в краен случай – много евтино. За повече информация се обадете на телефон 0893 29 33 33.