Извозване на стар диван, мебели и битови отпадъци

Извозване на стар диван, мебели и битови отпадъци 0893 29 33 33

Извозването на стар диван, мебели или битови отпадъци изисква много усилия и време. Особено, ако трябва да се свърши накуп, то работата може да протече доста бавно. Разбира се, ако разполагате с екип от помощници, със сигурност ще облекчите значително задача си, но в противен случай ще трябва да отделите доста от свободното си време, ако искате да се справите с тази задача.

В зависимост от целта на извозване на стар диван, мебели и битови отпадъци ще се определи до голяма степен, дали бихте могли да се справите сами с тази задача или ще Ви трябва помощ. Ако смятате да изхвърляте стария диван, ненужните мебели и всички останали битови отпадъци, то едва ли ще Ви потрябва помощ. Набързо ще натрошите всичко, ще го натоварите на превозното средство и ще го откарате на сметището за депониране.

При положение обаче, че не искате да изхвърляте вещите си, а просто да ги извозите до място, където ще ги складирате – със сигурност ще Ви потрябва помощ, макар и малка. Чисто физически е невъзможно да изнесете и натоварите стария си диван. Не става дума за неговата тежест – колко да тежи един диван, 20-30 килограма. Тежест, с която дори сама жена би могла да се справи, но нестандартната и обемиста форма на дивана предполага изнасянето му от двама или повече човека. Същото се отнася и за всички останали „обемисти“ мебели – секция, легло, канапе, гардероб и т.н.

Ако не можете да намерите познат или приятел в деня, който сте решили да свършите с тази задача, то не отлагайте „днешната работа за утре“, ами по-добре се възползвайте от хамалските услуги на някоя фирма. Защото колкото повече отлагате едно нещо, толкова по-голяма става вероятността да не го направите. Така, че вместо да се умолявате на близки и познати да Ви помогнат и да се съобразявате с техните планове – обадете се на телефон 0893 29 33 33 и ние ще се заемем с извозване на стар диван, мебели и битови отпадъци на момента!

Related posts

Leave a Comment