Демонтаж и извозване на мека мебел в София

За извозване на мека мебел трябва да се обърнете към професионалисти в бранша, които разполагат с достатъчно опит в транспортните и хамалски услуги. За да се извърши безопасно извозване на такъв специфичен товар, какъвто са меките мебели – дивани, кресла, канапета, столове и всички останали видове обзавеждане трябва да се спазват определени правила и нормативи за работа.

Извозването на мека мебел не е толкова лесно колкото може би си мислите – просто го натоварвате на бус, камион или друго подходящо транспортно средство и го закарвате до желаното място. Напротив. За да се осигури безопасното и безпроблемно извозване трябва да се предприемат определени действия.

На първо място мебелите трябва да се опаковат по целесъобразен начин, който да предпази тяхната здравина от надраскване, скъсване или друга повреда. След което се пристъпва към тяхното изнасяне. Изнасянето трябва да се осъществи внимателно и без прилагането на какъвто и да било допълнителен натиск, който би могъл да повреди мебелите по един или друг начин. Навярно Ви се е случвало да ожулите дивана си в някой ръб на стена или врата. И не на последно място трябва да се вземат необходимите мерки за безопасност по време на тяхното извозване. Освен, че трябва да се предотврати техният свободен ход чрез използването на въжета, мебелите трябва да се подредят така, че да се ограничи до минимум възможността от „удряне“ един в друг.

Ето защо трябва да оставите тази работа в ръцете на професионалисти. Само с тяхна помощ може да си гарантирате, че всичко около извозването им ще премине по възможно най-гладкия и бърз начин. Всичките си проблеми свързани с намирането на качествен и евтин превоз в София може да си решите само с набирането на един телефон номер – 0893 29 33 33.