Извозване на мебели и демонтаж 0893 29 33 33

При преместването в ново жилище ще Ви бъде необходима помощ за извозване на мебели и демонтаж. Невъзможно е да се справите сами с това. Всъщност е по-скоро немислимо, отколкото невъзможно. По принцип има вариант и сами да извършите преместването, без никаква помощ от приятели, роднини, фирма или някой друг, но това ще Ви коства адски много усилия и загуба на време. И в крайна сметка като се замислите няма никакъв смисъл да се нагърбвате сами с извозването на мебелите и техния демонтаж, след като може да се възползвате от помощта на близки и приятели или пък да наемете професионални лица, на които да възложите тази работа.

Преместването на мебели, багаж, покъщнина и всякакви други вещи изисква определена подготовка и план за действие. В противен случай ще загубите адски много време, което бихте могли да си спестите, ако добре си организирате работата. Преди да бъдат извозени мебелите, те трябва да бъдат разглобени и опаковани по подходящ начин, който да им гарантира безопасното транспортиране. Все пак смятате да ги използвате отново и със сигурност последното нещо, което искате да видите, че цялото Ви имущество е изпотрошено вследствие на това, че не са взети необходимите мерки за безопасност.

Общо взето демонтажа и опаковането на вещите отнема най-много време от цялата процедура. Натоварването и извозването им до желаното място ще Ви коства не повече от 1 час. Докато за тяхното разглобяване и опаковане ще Ви бъдат нужни поне няколко дни. Разбира се това е пряко свързано с тяхното количество. Ако смятате да извозите една секция, няколко стола, маси и кухненски шкафове, то бихте могли да се справите с тяхното демонтиране и опаковане за няколко часа. Но, ако Ви предстои мащабно преместване и изнасяне на цялата покъщнина, то ще Ви се наложи да си вземете отпуска, за да свършите тази работа.

Едва ли ще Ви хареса идеята да си изхабите цялата отпуска, за да се заемете с преместването на мебелите. Така, че по-добрия вариант в този случай е наемете хамали за извозване на мебели и демонтаж, които да свършат тази работа вместо Вас.