Извозване на фотьойли и кухненски ъгъл София 0893 29 33 33

Изнасянето на кухненски ъгъл е доста трудна задача. Предвид неправилната му форма и  тесните отвори на вратите,то изнасянето му може да се превърне в истинско мъчение. Безспорно ще Ви отнеме доста време и усилия, докато успеете да го изкарате през вратата. При всички положения обаче, не трябва да прилагате никакъв натиск върху кухненския ъгъл, за да премине „по-лесно“ през вратата. Така не само, че рискувате да го повредите, но и може да ожулите стените си или да скъсате тапетите, които са върху тях.

За изнасянето на фотьойлите също ще Ви бъде необходима помощ. Въпреки, че на пръв поглед изглеждат лесни за изнасяне, това съвсем не е така. Някои от тях са по-обемисти и тежки, което ги прави трудни за изнасяне от сам човек. Затова по-добре се обърнете към някой човек за помощ, отколкото да се „мъчите“ сами да се справите с тяхното изнасяне.

За извозване на фотьойли и кухненски ъгъл обаче, ще Ви бъде необходим специален транспорт. Предвид неправилната форма на този тип обзавеждане е невъзможно да ги „натоварите“ на капака на колата и да ги извозите до желаното място. По закон максималната дължина, която може да излиза извън обсега на автомобила е до 1 метър, а при кухненските ъгли и фотьойли тези размери ще бъдат доста „надвишени“. Поради тази причина е необходимо да извозите ненужното си обзавеждане със специализиран транспорт с подходяща каросерия за целта.

В случай, че не разполагате със собствен такъв или нямате познат, който да Ви услужи, то единствената възможност, която Ви остава е наемането на товарен превоз. Ако си търсите евтин и същевременно качествен транспорт, то не се колебайте повече, ами се обадете на телефон 0893 29 33 33. Ние предлагаме не само транспорт, но и хамали, които да се заемат с изнасянето на всички ненужни мебели, от които искате да се отървете или да преместите.