Безплатно или евтино извозване на електроуреди

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Без значение дали става дума за стари или нови електроуреди, за работеща или неработеща бяла или черна техника, то трябва да знаете, че извозването им трябва да се случи по точно определен начин, за да се гарантира тяхната безопасност и, за да не се стигне до „конфузни“ ситуации с неприятен край.

Може би не знаете, но някои електроуреди като бойлери или хладилници трябва да се извозят по точно определен начин. Особено, ако става дума за работещи електроуреди от този тип, то е задължително да се спазват нормите и правилата за извозване на електроуреди. Например,  всеки хладилник трябва да се превозва във вертикално положение, поради специалната течност, която се съдържа в него. Тя може да бъде изключително опасна за здравето и затова трябва да се ограничи по всевъзможен начин нейният „свободен ход“.

В случай, че ще извозвате работещи електроуреди, които смятате да използвате някога отново, то ще имате нужда от подходящ транспорт, с който да извършите превоза. Спрямо количеството електроуреди, които смятате да извозите е желателно да изберете транспортното средство. Ако ще извозите няколко на брой електроуреди със стандартен размер, то един най-обикновен микробус би Ви свършил отлична работа. Също така трябва да вземете необходимите мерки за безопасност. Използвайте подходящи опаковки – пукащо фолио, кашони, хартия и всичко останало, което ще предпази електроуреди от издраскване или счупване по време на превоза.

Вместо да си губите времето – позвънете на телефон 0893 29 33 33 и се възползвайте от хамалските и транспортни услуги, които предлагаме. Гарантирано качество и обслужване на най-високо ниво! Ако сте решили да изхвърлите електроуредите си – ние можем да го направим вместо Вас, напълно безплатно. За повече информация просто ни се обадете или се свържете с нас чрез формата за контакти в сайта.