Извозване на ъглов диван в София

Извозване на ъглов диван в София 0893 29 33 33

Предполагам и Вие като много други хора сте преминали през „нечувани“ и „невиждани“ препятствия, когато е трябвало да внесете или изнесете ъгловия си диван. Това е съвсем нормално предвид нестандартната му форма и „стандартно“ тесните коридори и отвори на жилищата ни. Но може би досега не Ви се е налагало да го транспортирате, а това повярвайте е още по-трудна задача!

Извозването на ъглов диван изисква използването на подходящ транспорт. Просто забравете като опция, че може да използвате Вашия личен автомобил. Може би, ако ставаше дума за обикновено „канапе“ или малък диван, то това би било възможно, като го натоварите на тавана и го завържете с въжета, които да го придържат. Чисто физически обаче, ъгловия диван няма как да бъде натоварен и извозен безопасно по този начин. Както и да го въртите, обръщате и т.н. едната му страна винаги ще бъде поне 2 метра извън „обсега“ на автомобила, а както знаете по закон товарите, които превозваме може да излизат максимум до 1 метър отзад или отпред на автомобила и до 30 см встрани!

Освен това е изключително опасно да превозвате каквито и да било товари върху тавана на колата. Дори да сте ги обезопасили по всевъзможен начин, винаги съществува риск, при който въжето ще се скъса или товара ще се изхлузи и ще се свлече от тавана, което може да доведе до предизвикването на ПТП и много по-сериозни ситуации.

Така, че ако разполагате с подходящ транспорт, с който да извършите извозване на ъглов диван, то по-добре се обърнете към някой приятел за помощ или към фирма за хамалски и транспортни услуги. Цените за наемането на транспорт за извозване на ъглов диван в София в никакъв случай не са високи и срещу скромна сума ще намерите подходящо превозно средство. Ако смятате да изхвърляте дивана, то позвънете на телефон 0893 29 33 33 и ние ще го направим вместо Вас, безплатно или евтино!

Related posts

Leave a Comment