Извозване и изхвърляне на стари електроуреди в София

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Не един или два пъти е ставало въпрос за това какво трябва да направим със старите си и ненужни електроуреди, черна или бяла техника. Достатъчно често се обръща внимание на този въпрос – бяха направени редица репортажи по телевизията и радиата, немалко изписани статии имаше по вестниците и списанията, но въпреки това все още много хора не са наясно с това, какво трябва да направят със старите си електроуреди.

Поради тази причина те „нарушават“ закона и постъпват некоректно спрямо природата, като оставят до контейнерите за боклук стария си телевизор, хладилник или друг електроуред. Въпреки че по този начин нарушават закона и замърсяват малко или много природата ние не можем да ги съдим! Възможно е да не разполагат с необходимите средства, за да се погрижат за тяхното регламентирано изхвърляне.

Това е достатъчно извинение, но честно казано, ако потърсят малко повече информация, то ще разберат, че много фирми предлагат безплатно или евтино извозване и изхвърляне на стари електроуреди от жилище. В големите градове има много частни фирми, които предлагат тази услуга. Докато в по-малките обикновено общината се грижи за тяхното регламентирано изхвърляне или възлага тази задача на фирма, която предварително е избрана чрез конкурс.

Разбира се, ако не искате да направите нещо, то оправдания винаги се намират. Все пак неслучайно хората са казали – „Няма не мога, има не искам“! Така че стига да имате желание, то винаги ще намерите начин да постъпите правилно.

Ако единствената причина, поради която не искате да изхвърлите старите си електроуреди по регламентираният и законен начин, то вместо да чакате удобен случай, в който незабелязано да се отървете от боклуците си, по-добре позвънете на телефон 0893 29 33 33 и ние НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ще изхвърлим старите Ви електроуреди!