Извозване на стари мебели и почистване на апартаменти в София

Фирмата предлага изнасяне и извозване на стари мебели, демонтаж на мебели балатум, паркет, електроуреди и всякакви ненужни вещи и покъщнина. Работим с подходящи инструменти и транспорт за мебели. Когато имате нужда от цялостни услуги за почистване на жилище от стари мебели и изхвърляне на сметище. Може да се свържете нас и да изискате цена според вида на услугата, да попитате как минава цялостната организация по демонтажите и изнасянето на старите мебели. Предлагаме и професионален демонтаж на дограма с изнасяне и изхвърляне на сметище. Според вида на услугата и естеството на работа подсигуряваме няколко вида собствен транспорт.

Извозване на стари мебели трябва да се осъществи с подходящ транспорт – микробус или камион с голяма каросерия. В противен случай ще срещнете сериозни затруднения с тяхното превозване.

Извозване на стари мебели в София

Немислимо е това да се случи с личния Ви автомобил, особено, ако той е спортен. Дори да бъде тип „комби“ пак няма да Ви свърши достатъчно добра работа. Едва ли ще може да натоварите повече от 1-2 малки по размер мебели(фотьойл, стол, маса, бюро и т.н.), а в зависимост от техния обем и големина е възможно дори да не успеете да качите и 1. Например, ако искате да извозите стара спалня или диван, то е повече от ясно, че това няма как да се случи с обикновено автомобил.

Демонтаж и изхвърляне на кухня и стари мебели от адрес

Така, че от „икономическа“ гледна точка е най-добре да наемете фирма, която да се заеме с извозване на стари мебели в София. (в случай, че не разполагате със собствен транспорт). Разходите, които бихте дали за гориво и такса смет, ще бъдат почти същите, които ще заплатите за наемането на фирма.

Изнасяне на диван и отпадъци от адрес

В интерес на истината не само от икономическа гледна точка е препоръчително да се обърнете към професионалисти.

С наемането на хамали ще си спестите много време и усилия. Безспорно ще изразходите, ако се заемете сами с извозването на старите мебели. Без значение от тяхното количество със сигурност ще загубите поне няколко часа, докато приключите с тяхното извозване.

Натрошаване и изнасяне на мебели и боклук от апартамент

При положение, че се възползвате от хамалските услуги на някоя фирма, ще си „щракате“ с пръсти и същевременно работата ще бъде свършена. Няма да ви се налага да полагате каквито и да било усилия.
Именно поради тази причина много хора предпочитат да се обърнат към хамали за извозване на стари мебели в София. Не искат да си губят времето, което биха могли да вложат за извършването на далеч по-полезни и важни неща. Затова не се чудете повече, а се обадете на телефон 0893 29 33 33.

Предстои Ви ремонт или нанасяне в ново жилище.

Не разполагате с необходимата техника или физическа сила за преместване или изхвърляне на старите мебели. В този случаи най-добре се обърнете към нашата някоя фирма за хамалски услуги. Подобна фирма ще свърши тази тежка работа вместо Вас.

Извозва мебели, дървения и електроуреди в София

Все пак е добре да знаете малко повече за тази услуга, която се предлага и какво можете да очаквате от нея. Тук ще обърнем малко повече внимание на това, какво представлява всъщност услугата изхвърляне на стари мебели. Също така изнасяне на електроуреди и друга техника.

Ако се възползвате от услугите на нашата фирма да изхвърли старите Ви мебели работата ще бъде свършена бързо и качествено. Още на следващия ден при Вас ще пристигне екип от няколко човека, които разполагат с необходимите инструменти и умения, за демонтаж на стари мебели и изхвърляне до специализираното сметище за депониране.

Демонтажи и извозване на плоскости

Фирмата предлага извозване на стари мебели до законно сметище за боклук. Преди да се натоварят мебелите, те трябва да се натрошат, тъй като в противен случай ще заемат много място в транспортното средство и ще трябва да се извозят на два или три курса, което пък ще оскъпи цената. Един стандартен камион може да събере до пет пъти повече стари мебели, ако те бъдат натрошени или разглобени. Цената се определя според обема на работата, като към нея се прибавя и цената за транспорт. В никакъв случай, обаче не си мислете, че цената на тази услуга е много скъпа. Предвид сложността на работата, фирмата работи на нормални и приемливи цени.

С наемането на фирма, която да изхвърли или транспортира старите Ви мебели ще си спестите време, усилия и пари.