ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Изнасяне на стари мебели в София

Изнасяне на стари мебели в София и региона 0893 29 33 33

Изнасянето на стари мебели си е чиста хамалогия. За да бъдат изнесени безопасно, бързо и без никакви проблеми е необходимо да разполагате с две неща – достатъчно свободно време и подходящ транспорт. Все пак, щом ще ги изнасяте значи ще трябва да ги закарате донякъде – дали до сметището или до друго място, където да ги складирате е лично Ваша преценка, но в никакъв случай не трябва да ги захвърляте до близките кофи за битова смет. Подобни действия се наказват със солени глоби.

Затова, ако не разполагате с необходимото свободно време, желания или физически възможности, единственият вариант, от който бихте могли да се възползвате е наемането на фирма за хамалски услуги. Честно казано дори да имате време, желание и възможности, то хамалите са далеч по-доброто решение във всички случай. Първо, защото ще Ви спестят куп време и усилия и второ, защото е възможно цялата тази работа да Ви излезе напълно безплатно или евтино.

Предполагам сте заинтригувани от идеята някой да Ви свърши тази работа безвъзмездно и искате да научите повече по въпроса. Общо взето става дума за изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци, от които нямате нужда. За повече информация обаче, се свържете с нас на телефон 0893 29 33 33 и тогава ще можем да Ви отговорим напълно на всеки един въпрос, който Ви вълнува.

Сега да се върнем на изнасяне на стари мебели в София и региона. В случай, че се възползвате от нашите услуги всичко ще премине бързо и лесно, без каквито и да било проблеми. Ако все пак решите сами да се захванете с изнасянето им и извозването, то Ви съветваме да не се захващате с тази работа, ако сте напълно сами. Ще имате нужда минимум поне от един човек, който да Ви помогне – за изнасянето или натоварването на обемисти вещи, като секция, диван, легла, матраци и други подобни.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!