Хамали за изнасяне на стара спалня и мебели 0893 29 33 33

Ако все още спите върху т.нар. „пружини“ е крайно време да ги замените с нещо по-модерно, функционално и полезно за Вашия гръбнак. Може би не знаете, но старите легла от този тип са изключително вредни за гръбнака Ви и могат да се окажат основната причина за постоянни болки и оплаквания в кръста. Все пак не малка част от живота си прекарваме в сън, за това трябва да осигурим възможни най-добрите условия за почивка на нашето тяло, при които да се чувства удобно и да се възстанови от натрупаната умора през деня.

Въпросът със закупуването на нова спалня или матрак е изключително лесен, стига да не сте възпрепятствани финансово – отивате в най-близкия магазин за мебели и си купувате спалнята, която най-много Ви допада. Същото това може да го сторите и по интернет, стига да знаете как. В мрежата има стотици онлайн магазини за мебели, които не само, че ще Ви продадат спалня, но и ще Ви я доставят до вратата. Препоръчваме обаче, да пазарувате само от доказани магазини, за които имате достатъчно информация, че предлагат качествени услуги и стоки.

По-сложно стоят нещата с изнасяне на стара спалня и мебели от жилището Ви. В никакъв случай не изхвърляйте старото си обзавеждане в контейнерите за битови отпадъци. Освен, че по този начин замърсявате природата – рискувате да отнесете сериозна глоба от инспекторите в общината. Изхвърлянето на всякакви подобни отпадъци се наказва сериозно с глоби и актове.

Така, че ако нямате възможност да се заемете сами с изнасяне на стара спалня и мебели, то по-добре наемете хамали, отколкото да рискувате да отнесете сериозно наказание, което е възможно да надвиши в пъти сумата, която ще заплатите за новите си мебели. Наемането на хамали в София в никакъв случай не е скъпа услуга и е по възможностите на всеки средностатистически българин.