Демонтаж и изнасяне на стара битова техника 0893 29 33 33

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

В случай, че единствената причина, поради която все още пазите старта си битова техника е факта, че няма кой да Ви помогне за нейното изнасяне и изхвърляне, то не се притеснявайте повече. Ние бихме могли да изнесем всички ненужни електроуреди от дома Ви напълно безплатно. Без значение за каква техника става дума –печки, перални, телевизори, хладилници, телефони, фризери, радиа и т.н. Ще се заемем с тяхното изнасяне и изхвърляне още на момента, в който ни се обадите. Единственото условие е да се намирате в София и региона.

Неработещите електроуреди, които ще вземем от Вас ще бъдат закарани на специализираните сметища за депониране на битова техника, където ще бъдат рециклирани по придосъобразен начин, а частите, които не могат да се използват за направата на нови електроуреди ще бъдат унищожени.

В зависимост от количеството битова техника, с която разполагате е възможно тази услуга да Ви излезе напълно безплатна или доста евтина. За повече информация по този въпрос обаче, е най-добре да се свържете с нас на телефон 0893 29 33 33. Там ще получите адекватен отговор на всеки един Ваш въпрос свързан с услугите, които предлагаме.

Бихте могли да се възползвате от нашите услуги не само за изнасяне на стара битова техника и нейното изхвърляне, но и при всички останали случаи, в които имате нужда от професионална помощ в сферата на хамалските и транспортните услуги. Например за изнасянето на хладилник, печка и тяхното извозване, и всичко останало, за което се сетите.

Така че, не се притесянвайте да звъните на гореспоменатия телефон по всяко време от седмицата или деня. Ние ще отговорим на Вашите обаждания и въпроси на момента!