Ако разполагате със солидно количество ненужни мебели, от които искате да се отървете, то нашия съвет е да оставите тази задача в ръцете на професионалисти. Предполагам и на Вас Ви е минавала през главата тази мисъл – да оставите на някой друг да свърши тази работа вместо Вас! Едва ли има по-добър вариант от този. Ако беше и безплатно сигурно щяхте да сте най-щастливия човек на планетата…всъщност може да се окаже, че това сте точно Вие. Има фирми, които предлагат безплатно изнасяне на ненужни мебели и тяхното изхвърляне на сметище за депониране.

Ние сме една от тези фирми. Ние също предлагаме безплатно изхвърляне и изнасяне на ненужни мебели в София от жилище. Вероятно в момента си мислите, че има нещо гнило зад тази оферта – например дребен шрифт в договора, който в крайна сметка ще Ви задължи да заплатите определена сума за услугата. НЕ! Няма такива неща! Всичко е точно така, както изглежда! Демонтажа, изнасянето и изхвърлянето на ненужни мебели от нашата фирма може да се случи напълно безплатно!

Как ще се случи всичко?

Първо трябва да се свържете с нас на телефон 0893 29 33 33 и да уточним всички подробности около изнасянето на ненужните мебели и тяхното извозване до сметището за депониране. По телефона ще получите отговори на всички въпроси, но все пак да кажем с две-три думи каква информация трябва да ни споделите:

–    Количеството мебели, с което разполагате и неговото състояние.
–    Точен адрес, където се намират
–    Дата и час, в който ще Ви бъде най-удобно да ни предадете безвъзмездно мебелите, които желаете да изхвърлите.

След като се договорим, в уреченото време при Вас ще пристигнат представители на фирмата, за да се погрижат за ненужните вещи. Времето, което ще отнеме тази процедура е субективно и не можем да Ви кажем с точност – може да отнеме половин, един, два, три или повече часа, но при всички положения Ви гарантираме, че ще се постараем да извършим всичко по възможно най-бързия и ефективен начин!