Демонтаж и изнасяне на мебели в София

Изнасянето на мебели в София може да се окаже изключително трудна задача. Без значение дали става дума за изхвърляне или преместване може да срещнете куп затруднения с тяхното изнасяне. И при всички положения ще имате нужда от помощ. Вярвам, че ще се съгласите с мен, че няма как да изнесете сами стария си диван, холна гарнитура или секция. Дори щангист тежка категория не би могъл да се справи сам с изнасянето на мебелите. Разбира се, че не, защото са тежки, ами поради неправилната им форма, която не позволява самостоятелното им изнасяне.

Да оставим настрана, че чисто физически е невъзможно сами да се заеме с тази работа. Другото затруднение, с което навярно ще се сблъскате, ако се заемете сами са тесните коридори и входове. Старите панелки са така проектирани, че изобщо не е било „помислено“ за това как хората ще си вкарват мебелите. Коридорите и пространствата, които свързват отделните помещения в жилището са твърде тесни, което автоматично превръща мисията Ви на провал. Същото се отнася и за отворите в междуетажните пространства и стълби. През тях трудно се разминават двама души, а какво остава за един 2х3 метра диван например. Не можем да пренебрегнем и факта, че масово асансьорите са с размер на телефонна кабинка, което допълнително би усложнило задачата Ви, ако живеете на някой от високите етажи в кооперацията.

Така че, вместо да се правите на „фокусник“ и да се опитвате да преборите физическите закони, то по-добре оставете тази задача на професионалисти, които неведнъж са изпадали в подобни ситуации и знаят как да реагират при всяко едно положение. Постъпете прагматично и си спестете всички нерви, усилия и време, които ще изразходвате – наемете хамали за изнасяне на мебели в София. За щастие има десетки фирми, които предлагат такива услуги няма да срещнете затруднение с тяхното намиране, но ако желаете всичко да бъде извършено както трябва – обадете се на телефон 0893 29 33 33.