Изнасяне на хладилник и стари легла в София

Ако разполагате със стар хладилник и легла, които желаете да изхвърлите, най-добрия вариант е да се свържете с фирма, която да се заеме с тяхното изнасяне и извозване до сметището за депониране. Така бихте могли да си спестите много време и усилия, които обикновено се изразходват около тази задача.

Изхвърлянето на хладилник, легла и други подобни битови отпадъци в никакъв случай не е нещо сложно, с което не бихте могли да се справите, ако имате желание, но както споменахме вече това е изключително „тромава“ и досадна задача, която ще Ви коства поне няколко часа, а може и много повече време. За да изхвърлите стария хладилник и легла ще имате нужда от превоз и поне един помощник, който да Ви помогне с изнасянето на хладилника.

Другото, което трябва да знаете, че трябва да извозите хладилника до специализираните депа за преработване на стари електроуреди. Изхвърлянето на бяла или черна техника на обикновените сметища за битови отпадъци е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. По закон провинилите се наказват с глоби, но честно казано не съм чул или видял някой до момента да бъде санкциониран. Разбира се, че това не бива да Ви успокоява и да си мислите, че и Вие ще минете между капките. Просто помислете за околната среда и това, че, ако постъпите по този нерегламентиран начин ще навредите много сериозно на природата и дори на самите Вас. В някои електроуреди, към които спада и хладилника се съхраняват силно токсични вещества, които могат да окажат пагубно влияние върху околната среда и здравето на човека.

Така че, ако нямате време или желание, за да изхвърлите старите си електроуреди и мебели по целесъобразен начин, позволете ни да Ви предложим нашата оферта за БЕЗПЛАТНО изнасяне на хладилник и легла и изхвърляне на сметище за рециклиране. Просто ни се обадете на телефон 0893 29 33 33 и ние ще намерим решение на Вашия проблем.