ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Изнасяне и изхвърляне на диван с фотьойли

Демонтаж и изнасяне и изхвърляне на диван с фотьойли

Изнасянето на диван е трудоемко. Предполагам мнозина от Вас са се сблъсквали с това и знаят за какво става дума. Основният проблем идва от „неподходящия“ избор на диван и тесните коридори и врати на жилищата. В по-голяма част от случаите, когато си избираме нов диван не взимаме преди това дали ще успеем да го вкараме в жилището си. От друга страна пък „дизайнерите“, които създават и проектират мебелите не взимат предвид дали това, което правят би могло да влезе без проблеми в дома на „потенциалните“ им клиенти. Общо взето става дума за един „омагьосан кръг“, от който няма измъкване.

При положение, че няма дори 0,001 % шанс дивана да премине през тесният коридор или врата, то пред Вас има два варианта – да се примирите и да върнете канапето в магазина или да опитате да го вкарате през прозореца. За да се случи това ще трябва да разполагате широко отварящи се прозорци или просто да повикате фирма, която да ги свали за момент и след като вкарате дивана да ги монтира отново. Внасянето или изнасянето на диван през прозореца не е толкова лесно колкото звучи или колкото си го представяте. Не става просто да го завържете с няколко въжета и да го теглите. Така рискувате да потрошите прозорците на съседите и да съсипете диванът. За целта са необходими специална техника и умения, с които привидно не разполагате.

В такъв случай е най-добре да се свържете с фирма за изнасяне и изхвърляне на диван с фотьойли или казано с други думи – фирма за хамалски и транспортни услуги. Такива има много в София и страната и не би трябвало да срещнете затруднения с тяхното намиране. Ако търсите качество на ниски цени – свържете се с нас на телефон 0893 29 33 33.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!