Извозване на холна секция и мебели

Времената се менят и с тях се налага извозване на холна секция. Променя се всичко останало – от технологиите до модните тенденции. В това число влизат и мебелите. Отдавна им мина времето на старите и огромни холни секции и бюфети, които „красяха“ домовете на нашите бащи, майки, дядовци и баби. В днешно време мебелите трябва да бъдат не само красиви и функционални, но и да заемат възможно най-малко място и по възможност да бъдат направени по екологичен начин.

Извозване на стара секция и мебели от апартамент

Ако и Вие сте на това мнение и смятате, че отдавна им мина времето на огромните секции, които са високи до тавана и заемат половината от стаята, то предполагам вече сте заменили своето обзавеждане с ново, по-красиво, функционално и заемащо далеч по-малко място. Но логично идва въпроса – „Какво направихте със старата холна секция и бюфет“.

Предполагам, че повечето от Вас вече са си решили въпроса, като са изхвърлили старите непотребни мебели на боклука.

Някой пък са ги закарали на село, където да ги складират за по-други времена. Евентуално ако „отново ще се върнат на мода“. Но, ако Вие не сте един от тях и все още се чудите какво да правите със старата холна секция и други мебели- дали да ги изхвърлите, подарилите или складирате. То позволете да си предложим нашите услуги, които със сигурност ще Ви бъдат от полза.

Демонтаж и извозване на холна секция в София

Без значение дали смятате да продавате, подарявате или изхвърляте старата секция и мебели.  Нашата фирма може да се заеме с тяхното изнасяне и извозване до определено от Вас място или депо за мебели. Разполагаме с всичко необходимо за целта – хамали. Също транспорт и най-важното – отлично и вежливо обслужване. Бихте могли да се възползвате от всичко това напълно безплатно или много евтино. Зависи от това какво сте решили да правите. Все пак Ви препоръчваме за повече информация да се свържете с нас на телефон 0893 29 33 33. Можем да обсъдим нещата на „четири очи“, както се казва.

Извозване на холна секция и изхвърляне на мебели в София

Демонтажът на мебели изисква определени познания и умения. Много хора си мислят, че разглобяването на каквото и да било. От извозване на стара секция до компютър, е лесно и всеки би могъл да се справи с него. В действителност това не, е така. Наистина, всеки може да разглоби каквото и да било. Но за да се демонтира дадена мебел, например, която впоследствие отново ще се сглоби – трябва да се спазват определени правил и норми. В противен случай рискувате да повредите предмета по такъв начин, че да възпрепятствате неговото последващо монтиране.

Изнасяне и изхвърляне на секция и стари мебели

Да вземем например демонтажа на кухненски шкафове.

За да се свалят безпроблемно от стената са необходими сериозна сила и доста сръчност. Освен това, те трябва да бъдат свалени по целесъобразен начин, който да улесни последващото им сглобяване, което ще рече да демонтирате всяка част в реда на нейното монтиране. Т.е. ако започнете от свалянето на вратите на шкафчетата, то трябва да го правите едно по едно, а не да свалите няколко врати, след което да се заемете с демонтажа на някоя друга част. Също така, е препоръчително да номерирате всяка една част в реда на нейното демонтиране. Така ще улесните значително задачата си, когато решите да ги сглобявате отново. Разбира се, ако пазите схемата с инструкции може и да не ги номерирате.

При положение, че смятате да изхвърлите старите си мебели.

Отново трябва да подходите към тяхното сваляне с необходимата концентрация и доза внимателност. Отново ще Ви дадем за пример свалянето на кухненски шкафове. Повечето хора, когато решат да сменят старите си шкафове с нови и не смятат да ги запазват, директно се заемат с тяхното натрошаване и изхвърляне. Най-вероятно и Вие ще постъпите така, но Ви съветваме, преди да го направите да се заемете с безопасното им сваляне от стените. В противен случай, ако използвате прекалено голяма сила за демонтажа им – рискувате да нанесете сериозни щети върху стената, за която са закачени.

Така, че ако желаете всичко да премине по най-бързия, безопасен и ефективен начин. Възползвайте се от хамалските услуги, които предлагаме и ни се обадете на телефон 0893 29 33 33.