Фирма за изхвърляне на стари мебели 0893 29 33 33

Изхвърляне на стари мебели

Живеете в столицата и разполагате с огромно количество стари мебели, от които искате да се отървете незабавно. За съжаление, обаче не разполагате с необходимото свободно време, за да го направите, тъй като сте затрупани от работа и лични ангажименти, то не се отчайвайте. Най-лесният начин, по който бихте могли да се справите с проблема, е да се възползвате от хамалските услуги на някоя фирма. Така ще си спестите всичкото време, усилия и нерви, които би Ви коствало собственоръчното изхвърляне на стари мебели. Момчетата от извозва.com действат бързо и отговорно. При пристигане на адрес веднага се разпределят, демонтират, изнасят старите мебели и ги товарят в подходящи транспортни средства. Всички натрошени и демонтирани мебели и боклуци се извозват до подходящо депо.

В София реагираме до няколко часа!

За всякакви въпроси не се колебайте да ни потърсите на тел: 0893 29 33 33

Предлагаме безплатно събиране и изнасяне на електроуреди и мебели.

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв./бр. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Събирането на стари електроуреди става всяка неделя от 9:00 до 21:00 часа. Важно е да знаете, че екипите на извозва.com изнасят старите електроуреди и мебели директно от Вашия дом.

Предлагаме пакетни цени за демонтаж, чупене, изнасяне и извозване на мебели:

– Изнасяне изхвърляне и извозване на диван, маса с осем стола, секция и спалня – 80.00 – 120.00 лв.

– Изхвърляне и извозване на маса със столове, кухненски шкафове и кухненски ъгъл – 80.00 – 120.00 лв.

– Изнасяне, извозване и демонтаж на кухня и до 60 кв/м демонтиран балатум или мокет – 80.00 – 120.00 лв.

– Изхвърляне и извозване на холова гарнитура с 20 кв/м паркет и демонтаж от наша страна – 80.00 – 120.00 лв.

– Изнасяне изхвърляне и извозване на дограма до 6-7 прозореца и врати – 80.00 – 120.00 лв.

– Изнасяне изхвърляне и извозване на спалня с гардероб, скрин и шкафове и три легла – 80.00 – 120.00 лв.

– Изнасяне изхвърляне и извозване на боклуци от мазе или таван по договаряне.

Изхвърлянето на мебели не, е толкова просто колкото звучи. Ако вече сте си взели отпуска, за да се заемете с тази задача, то трябва да се въоръжите със сериозна доза търпение и нерви. За да изхвърлите старите мебели по възможно най-бързия начин трябва да се организирате достатъчно добре. Освен, че ще Ви бъдат нужни хора, които да Ви помогнат с изнасянето на мебелите, трябва да разполагате и с подходящ транспорт, с който да ги извозите до сметището. На теория, е възможно да го направите с личния си автомобил, но като пресметнете горивото, което ще изразходвате докато успеете да извозите и последните вещи до сметището, то ще трябва да си приготвите най-малко 100 лева за гориво.

Докато с наемането на хамали, изхвърлянето на стари мебели София може да Ви излезе напълно безплатно. Ако вещите, от които искате да се отървете са в достатъчно добро състояние, хамалите ще Ви оттърват от тях, без да Ви вземат дори една стотинка за извършената услуга. При положение, обаче, че мебелите за нищо не стават и именно поради тази причина искате да се отървете от тях, то ще трябва да заплатите определена сума за извършената услуга. Бързам да Ви успокоя, че цените на хамалските услуги в никакъв случай не са толкова високи, за каквито цифри се говори на улицата. Така, че ако искате по възможно най-бързия начин да се отървете от старите си мебели, единствения начин, по който може да го направите, е ако се възползвате от услугите на опитни хамали.

Изхвърляне на мебели и офис техника

Голяма част от фирмите изхвърлят стари мебели и стара офис техника, когато я подменяват с нова. Това се дължи на факта, че в повечето случаи старата офис техника вече не става за нищо и няма как да бъде пласирана на друго място. Обикновено подменяването на старата офис техника в повечето фирми се извършва само в краен случай, когато даден уред спре да работи или има нови изисквания за работа, които за да се спазват, трябва да се използва техника от по-ново поколение.

Обикновено офис мебелите и техниката представлява: бюра, столове, компютри, принтери, сървъри, монитори и т.н. Обаче подобен тип отпадъци не могат да бъдат изхвърляни в контейнерите за битови отпадъци. Те трябва да бъде изхвърлени на специални сметища за депонира, където ще бъдат рециклирани, за да не вредят на околната среда. Съществува и друг вариант за отърваване от старата офис техника. На пазара има много фирми, които изкупуват бракувана офис техника, която последствие рециклират или ремонтират, ако е възможно. Някои фирми пък подаряват старата си офис техника(компютри, монитори, принтери и т.н.) на социални домове или училища, които се нуждаят от нея. Най-често собствениците на офис мебели и техника, които искат да се отърват от нея прибягват до услугите на някоя фирма, която разполага с необходимата техника и опитни работници за целта. Като по този начин си гарантират, че офис техниката ще бъде изхвърлена и рециклирана по законно съобразния начин.