Изхвърляне на стари мебели до сметище 0893 29 33 33

Предполагам сте наясно със закона за изхвърляне на битови отпадъци, ако не сте, то позволете да Ви го припомня, за да не се чудите после защо сте глобени от общината за нерегламентирано изхвърляне на боклуците си.

Изрично е споменато в закона за изхвърляне на битови отпадъци, че е забранено всякакво изхвърляне на мебели, електроуреди, строителни отпадъци и други подобни вещи в общите контейнери за смет. Гореспоменатите боклуци трябва да се изхвърлят по предварително определен начин на специално обозначените за целта места – сметища за утилизация на битови и строителни отпадъци.

Така че, преди да предприемате каквито и да било действия касаещи старите Ви мебели в мазето или ненужни вещи на тавана, то ще трябва да се съобразите с това дали сами ще можете да се справите с тази задача или ще имате нужда от помощ за изхвърляне на стари мебели до сметище.

За да се справите успешно с изхвърлянето на всички битови отпадъци от този тип на сметище ще имате нужда най-вече от време, желание и подходящо транспортно средство, с което да извозите боклуците до сметището за утилизация. Ако не разполагате с някои от тези „фактори“, то по-добре не се захващайте с тази задача, ами я оставете в ръцете на някой друг, който бързо, лесно и отговорно ще я изпълни и то напълно БЕЗПЛАТНО!

Нашата фирма предлага евтино или БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели до сметище в София и региона. Единственото нещо, което се изисква от Вас е да ни се обадите на телефон 0893 29 33 33 и да уточним детайлите около цялата работа. Или казано с прости думи – само с едно обаждане по телефона е възможно да си спестите куп време, усилия и нерви, които ще Ви отнеме тази досадна задача.