Безплатно или евтино изхвърляне на стари електроуреди – вече не се предлага

Извозваме до 3 уреда за 70 лева.

Над три уреда 60 лева.

Предполагам вече знаете, че тече кампания по събиране и изхвърляне на стари електроуреди на сметище за депониране. Тя цели да предпази околната среда от вредното въздействие, което оказват върху тях по-голяма част от бялата и черна техника, която използваме в ежедневието си, и която бива изхвърлена „нерегламентирано“ на сметището за битови отпадъци.

Всички стари електроуреди – хладилници, телевизори, компютри, тостери, фритюрници, телефони, мобилни апарати, лаптопи, готварски печки, перални, радио касетофони и да не ги изброявам всички, трябва да се изхвърлят по точно определен начин, а именно – на сметището за рециклиране. Там те ще бъдат преработени, а частите, които не могат да се използват повторно ще бъдат унищожени по специален начин, който напълно ще елиминира възможността от замърсяване на природата и околната среда.

Единственото нещо, което се изисква от Вас е да ги натоварите на личния си автомобил и да ги извозите до определените за целта място, където да ги предадете. Разбира се това не звучи толкова лесно, колкото на думи. Повечето електроуреди тежат доста и освен това не могат да бъдат изнесени или натоварени от сам човек. Другият проблем, с който може да се сблъскате е намирането на подходящ транспорт. Ако разполагате с доста ненужни електроуреди, от които искате да се отървете, то забравете, че ще успеете да ги извозите с личния си автомобил. Потърсете микробус или друго превозно средство с голяма каросерия, което да използвате.

Вместо да се занимавате сами с тази работа ние Ви предлагаме да се свържете с нас на телефон 0893 29 33 33 и да оставите всичко в наши ръце. Стига да разполагате с достатъчно количество ненужни или неработещи електроуреди ние ще изпратим екип от хора, които да дойдат на посочения от Вас адрес и да Ви отърват от тях час по-скоро. Цялата услуга ще Ви излезе напълно безплатно, стига да се намирате в София и близките до нея региони.