Изхвърляне на стара печка с хладилник и пералня в София и региона

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Предполагам сте наясно с политиката, която се изповядва през последно време свързана с изхвърлянето на бяла или черна техника. Всички ненужни и неработещи електроуреди се предават безвъзмездно на специални организации, фирми или депа, където се рециклират или унищожават по природосъобразен начин. Това се прави с цел да се намали до минимум разхищаването на природните ресурси и да се ограничи замърсяването на околната среда.

В графата електроуреди влизат абсолютно всички видове техника – печки, телевизори, перални, хладилници, телеофни, компютри, смартфони, машини, ютии, маши и преси за коса, сешоари и всички други съоржения, които работят на ток и могат да се използват в битова обстановка.

Предполагам няма да Ви коства много усилия или пък загуба на време да се организирате и да изхвърлите неннужните си електроуреди на специално обособените за целта места. Просто трябва малко повече желание и нещата ще се получат. Обаче, ако наистина нямате възможност да се заемете с тази задача и графика Ви е запълнен до края на годината, то това не Ви оправдава в никакъв случай. Не си мислете, че щом нямате необходимото време да се освободите от отпадъците си по регламентирания начин това Ви освобождава от отговорност. Всички хора сме длъжни да изхвърляме боклуците си по целесъобразен начин. Не само заради строгите санкции и глоби, които ни грозят, но и спрямо природата. Замислете се колко много ни дава тя и колко малко иска от нас – просто да си изхвърляме боклуците целесъобразно и да не я замърсяваме.

Така че, ако единствената причина поради която не сте се разделили със старите си електроуреди е липса на време, то вече има решение на Вашия проблем! Предлагаме безплатно или евтино изхвърляне на стара печка с хладилник и пералня и всякакви други ненужни електроуреди от жилище в София и региона!