Изхвърляне на стара бяла техника в София 0893 29 33 33

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Като всяко друго нещо и електроуредите има определен срок на използване, след който се развалят или започват да дават дефекти. При някои е по-кратък, при други по-дълъг, но едно е сигурно – в даден момент ще спрат да работят и ще трябва да ги замените с нови. Затова се подгответе за този момент, ако електроуредите Ви са на повече от 5-10 години.

Това в никакъв случай, обаче не трябва да Ви притеснява. В днешно време може да намерите качествен и сравнително евтин заместител на почти всеки уред- било то телевизор, печка, телефон или нещо друго. В интернет е пълно с обяви за продажба на стари или нови електроуреди.

Трябва да помислите за друго – за тяхното изхвърляне. Все пак не върви да ги захвърлите в близкия контейнер за битова смет, където стават лесна плячка на клошарите и бездомниците, които ги „разпарчетосват“ и взимат металните им части, за да ги върнат в близкия склад за метални суровини. Останалите части, които не им вършат работа биват захвърлени някъде около контейнера и години наред стоят там и замърсяват околната среда.

Затова помислете за природата и изхвърлете правилно всичките ненужни електроуреди и техника, с които разполагате. Правилното изхвърляне на стара бяла техника и електроуреди се изразява в тяхното предаване на сметище за рециклиране, където ще им бъдат отстранени всички части, които биха могли да се използват отново, а тези, които не стават за нищо – ще бъдат унищожени по целесъобразен начин, без да бъде застрашена природата по какъвто и да било начин.

В случай, че не разполагате с подходящ транспорт, с който да закарате ненужните отпадъци до това сметище или пък просто не Ви се занимава бихте могли да ангажирате фирма за изхвърляне на стара бяла техника и електроуреди. Вярно, че ще трябва да си заплатите определена такса за извършването на услуга, която в никакъв случай не е висока, но пък ще си спестите доста време и усилия, които ще Ви коства това начинание.