Безплатно събиране и изхвърляне на електроуреди 0893 29 33 33

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

Нерегламентираното изхвърляне на стара техника, е изключително опасно за природата. Без значение дали става дума за телевизор, фотоапарат, хладилник, печка и каквото и да било друго, то в никакъв случай не го изхвърляйте в обикновените кофи за битов отпадък.

За съжаление, обаче повечето ни сънародници не са запознати с този факт или умишлено се правят на такива и изхвърлят старите си електроуреди в кофите за общо ползване или ги оставят в близост до тях, за да може някой клошар да се възползва от тях, ако има нужда. Но за какво им, е на клошарите старата Ви техника? Няма къде да я включат, за да я използват и именно поради тази причина, те отделят всички метални части от тях и ги предават в пунктовете за вторични суровини, за да изкарат някой лев. Докато останалите части от стария Ви хладилник например ги захвърлят, където им падне, без да мислят за околната среда и природата.

Именно поради тази причина, за да се прекрати безконтролното изхвърляне на стари електроуреди и техника в контейнерите за битови отпадъци беше приет закон, който задължава всички хора, които разполагат с такива отпадъци да ги изхвърлят на специализирани сметища за рециклиране или да ги предават на фирми, които да го направят вместо тях.

Така, че ако искате да изхвърлите стария си хладилник и поради една или друга причина не можете да го закарате сами до сметището, то на телефон 0893 29 33 33 бихте могли да повикате екип, който да се заеме с тази задача. Хамалите на Izvozva.com ще се погрижат за стария Ви хладилник, като извадят всички опасни материали от него и после ще го закарат на специализираното сметище, където ще бъде рециклиран.

По този начин, освен, че ще опазите околната среда от фаталното влияние, което оказват нецелесъобразно изхвърлените електроуреди и техника, ще си спестите и доста усилия и време, които би Ви отнело изхвърлянето на стария хладилник на сметище.