Изнасяне и изхвърляне на хладилник в София

Безплатно извозване на минимум 5 – 6 електроуреда. За по-малко количество заплащате по 10 лв. за изнасяне и извозване на електроуреди.

В даден момент от живота си ще трябва да се разделите с някои от по-ценните си вещи. Дали по собствено желание или не е друг въпрос, но бъдете сигурни, че ще дойде мигът, когато „руският хладилник“, който Ви е свършил толкова много работа ще се скапе и дори най-добрият майстор няма да може да го поправи или поне няма да бъде рентабилно неговото ремонтиране.

Разбира се, когато този момент настъпи няма от какво да се притеснявате. В днешно време цените на новите електроуреди са на достатъчно приемливи цени и всяко средностатистическо семейство би могло да си позволи тяхното закупуване. Дори да не можете да си ги закупите в брой, много от магазините за черна и бяла техника предлагат опции за разсрочено плащане с ниски лихви. Така че варианти винаги има, но тук изниква въпроса – „Какво да правим със стария хладилник, печка или друг подобен електроуред“.

Общо взето вариантите пред Вас са много – да го изхвърлите, да го закарате на отпадъци, да го подарите на някой или просто да го захвърлите някъде из двора или жилището, където да не пречи. Всеки сам решава как да постъпи, но лично за мен, най-правилно е тези електроуреди да се изхвърлят на специално обозначените за целта места, където ще бъдат рециклирани и преработени по целесъобразен начин, който ще позволи използването на части от тях за изработването на нови електроуреди.

Разбира се, ако Вас не Ви интересува много-много този въпрос, то може би тази оферта ще Ви накара да размислите – много от хипермаркетите и специализираните магазини за черна и бяла техника предлагат значителни отстъпки от цената на новите електроуреди, ако им предадете безвъзмездно старите.

В случай, че от магазина откажат да Ви вземат старият хладилник, печка или друг електроуред, то тогава се обадете на нас – 0893 29 33 33 и ние ще се погрижим за неговото изхвърляне напълно безплатно.