ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Изхвърляне на бяла техника и извозване на мебели

Безплатно изхвърляне на бяла техника и електроуреди 0893 29 33 33

Може би не знаете, но има определени правила и норми, които трябва да се спазват при изхвърлянето на бяла техника. На първо време, това не трябва да се случва в контейнерите за битова смет. Бялата техника трябва да се изхвърля на специално създадените за целта сметища за депониране, където ще бъде рециклирана. Важно, е да не се изхвърля заедно с останалия битов отпадък, тъй като разполага с редица вредни вещества, които могат да навредят сериозно на околната среда и човека, ако не бъдат изхвърлени и преработени правилно.

Да вземем например хладилника. Най-опасното вещество в неговия състав, е фреонът, който може да нанесе сериозни щети върху природата и здравето ни, ако не бъде рециклиран правилно. Разбира, става дума за най-старите модели хладилници. Съвременните типове работят с нов и подобрен фреон, който не крие никакви рискове за здравето ни.

За щастие има фирми, които предлагат безплатно изхвърляне на бяла техника. Ние сме една от тях. Стига да разполагате със сериозно количество електроуреди, от които искате да се отървете, може да позвъните на телефон 0893 29 33 33, на който ще получите повече информация по въпроса.

Всичкото това се отнасяне не само за електроуредите и бялата техника, но и за мебелите. Те също трябва да бъдат рециклирани и преработени. Старите мебели от дърво например се преработват и от техните остатъци се правят нови мебели, дървесина, хартия и още куп други материали. По този начин, малко или много се намалява безпризорното изсичане на дървета по света. Затова, ако искате да спомогнете за опазването на околната среда и природата, изхвърлете старите си мебели на сметището за депониране или наемете фирма, която да направи това.

Ако са в достатъчно добро състояние, но въпреки това искате да се разделите с тях, обадете се на гореспоменатия телефон и ние ще Ви отървем от тях напълно безплатно. Ще изпратим екип от професионално обучени кадри, който да се заеме с демонтажа и извозване на мебели от жилището Ви.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!