Хамалски услуги за извозване на отпадъци от апартаменти, офиси и къщи

Утилизацията на офисна мебел се извършва по всяко удобно време, дори и през почивните дни. Това позволява да се избегнат престойте на работните процеси в предприятия, а на частните лица няма да им се налага да отсъстват от работното си място.

Извозване на стари мебели офис и други

Възникващите въпроси относно, как ще се утилизират старите мебели, може да зададете на специалистите от фирма за хамалски услуги, които ще ви отговорят своевременно. Понякога е необходимо да изхвърлите старите мебели, за да освободите място за ново обзавеждане или да изнесете старите вехтории от дома си преди продажба на имот или капитален ремонт.

Случва се и обратното: новодомците при закупуване на жилище сами желаят да организират извозване на стари мебели, останали от предишните собственици. За решение на тези проблеми хамалите ще ви предложат услугата утилизация на мебели в София «изцяло» – когато от жилището се извозва абсолютно всичко.

Провеждането на всички видове работа са комплексни услуги и включва следните операции:

-разглобяване и демонтаж на старите мебели;

-изнасяне на стари мебели от жилище или офис;

-непосредствена утилизация: извозване на стари мебели на сметището;

Утилизацията на стари мебели в София се извършва по сформирани на пазара разценки, с които може да се запознаете на място или по телефона. Указаните тарифи са ориентировъчни, а точната стойност се определя от оценител на фирма за хамалски услуги. Стойността на утилизацията зависи от количеството предмети, конфигурация на помещенията, отвори на вратите и стълбищният проход, етажност, наличие на товарен асансьор и особени изисквания на клиента. Например, някои клиенти се стремят да съвместят извозването на стари мебели и отпадъци.

„А, ако самостоятелно реша да се справя?“ – мнозина си задават този въпрос, стремейки се да извършат утилизацията на стари мебели по-евтино. За да прецените, какъв вариант е най-подходящ за вас – професионален или самостоятелен сме подбрали някои аспекти:

-Разполагате ли с достатъчно време, защото за извозването на стари мебели понякога са необходими няколко дни;

-Ще можете ли да извършите разглобяване и извозване на стари мебели със собствени сили;

-Знаете ли, къде се изхвърлят старите мебели;

Ако във вас възникнат съмнения поне по един пункт от горният списък, ви препоръчваме да се възползвате от професионалните услуги на хамалите.