Хамалски услуги за извозване на отпадъци

Хамалски услуги за извозване на отпадъци от апартаменти, офиси и къщи

Утилизацията на офисна мебел се извършва по всяко удобно време, дори и през почивните дни. Това позволява да се избегнат престойте на работните процеси в предприятия, а на частните лица няма да им се налага да отсъстват от работното си място.

Извозване на стари мебели офис и други

Възникващите въпроси относно, как ще се утилизират старите мебели, може да зададете на специалистите от фирма за хамалски услуги, които ще ви отговорят своевременно. Понякога е необходимо да изхвърлите старите мебели, за да освободите място за ново обзавеждане или да изнесете старите вехтории от дома си преди продажба на имот или капитален ремонт.

Случва се и обратното: новодомците при закупуване на жилище сами желаят да организират извозване на стари мебели, останали от предишните собственици. За решение на тези проблеми хамалите ще ви предложат услугата утилизация на мебели в София «изцяло» – когато от жилището се извозва абсолютно всичко.

Провеждането на всички видове работа са комплексни услуги и включва следните операции:

-разглобяване и демонтаж на старите мебели;

-изнасяне на стари мебели от жилище или офис;

-непосредствена утилизация: извозване на стари мебели на сметището;

Утилизацията на стари мебели в София се извършва по сформирани на пазара разценки, с които може да се запознаете на място или по телефона. Указаните тарифи са ориентировъчни, а точната стойност се определя от оценител на фирма за хамалски услуги. Стойността на утилизацията зависи от количеството предмети, конфигурация на помещенията, отвори на вратите и стълбищният проход, етажност, наличие на товарен асансьор и особени изисквания на клиента. Например, някои клиенти се стремят да съвместят извозването на стари мебели и отпадъци.

„А, ако самостоятелно реша да се справя?“ – мнозина си задават този въпрос, стремейки се да извършат утилизацията на стари мебели по-евтино. За да прецените, какъв вариант е най-подходящ за вас – професионален или самостоятелен сме подбрали някои аспекти:

-Разполагате ли с достатъчно време, защото за извозването на стари мебели понякога са необходими няколко дни;

-Ще можете ли да извършите разглобяване и извозване на стари мебели със собствени сили;

-Знаете ли, къде се изхвърлят старите мебели;

Ако във вас възникнат съмнения поне по един пункт от горният списък, ви препоръчваме да се възползвате от професионалните услуги на хамалите.

Хамалски услуги за извозване на отпадъци
Оценете статията

Related posts

Leave a Comment