Хамалска услуга на евтина цена в София

Izvozva.com предлага хамалска услуга на евтина цена в София. Опитни и добри момчета ще пренесат всичко за вас. Работи с сигурен и подходящ за целта камион.

Хамалска услуга на евтина цена

Какво предлага Izvozva.com?

Търсите хамалски услуги на супер цена в София? Izvozva.com е тук за вас. Нашата работа е да помагаме на хората като извозваме боклук, стари мебели, електроуреди и каквото имате нужда. Разполагаме с големи камиони, които могат да поберат всичко. Даваме ви всички инструменти – чували, ръкавици, за да свършим работата както трябва.

 1. Извозване на боклук
  Изхвърляме всички стари неща, които заемат място и не ви трябват. Дойдем с камион, товарим боклука и го караме на сметището. Така мястото остава чисто и просторно.
 2. Пренасяне на стари мебели
  Ако имате стари мебели, които искате да махнете, ние ги взимаме. Внимаваме да не навредим на останалото във вашата къща или апартамент докато ги вадим. След това ги извозваме където решите.
 3. Транспорт на електроуреди
  Старите електроуреди също можем да изнесем за вас. Грижим се те да бъдат преместени безопасно, за да не се повредят по пътя. На края, оставяме мястото, откъдето сме ги взели, чисто.
 4. Почистване след ремонт
  След като направите ремонт, обикновено остава много боклук. Ние идваме и чистим всичко, така че да не остане нищо от отпадъците. Това включва стари материали, прах и други отпадъци от ремонта.
 5. Извозване на строителен отпадък
  Строителният отпадък е тежък и труден за изхвърляне. Но ние имаме подходящия камион и оборудване, за да се справим. Взимаме всички тухли, бетон и други материали, които не ви трябват, и ги извозваме далеч.

Когато имате нужда от нас, просто звъннете на 0893 29 33 33. Работим в София и областта всеки ден, от сутрин до вечер. Ние сме тук, за да направим всичко по-лесно за вас.

Само при нас – хамалска услуга на евтина цена?

Izvozva.com е вашата фирма, когато става дума за хамалска услуга на евтина цена. Ние познаваме София като свой джоб и знаем най-добрите пътища за извозване. Нашите шофьори и хамали са опитни и работят бързо и ефикасно. Използваме само най-добрите инструменти за работата, за да гарантираме, че всичко ще бъде извършено по най-добрия начин.

За нас важно е клиентите да останат доволни. Затова винаги слушаме какво имате да кажете и се стараем да изпълним исканията ви по най-добрия възможен начин. Извозваме всичко, което не ви трябва, и оставяме мястото чисто.

Контакти

Ако имате нужда от хамалска услуга на евтина цена в София, не се колебайте да се свържете с нас. Звъннете на 0893 29 33 33 и нека поговорим за това как можем да помогнем. Обещаваме ви бърза и качествена услуга, която ще надмине очакванията ви. С Izvozva.com всичко е възможно.