Хамали за почистване на къщи от Izvozva.com

Izvozva.com предлага услугата хамали за почистване на къщи. Изхвърляме всички ненужни мебели и боклуци от апартаменти и складове.

Какво правим при разчистване?

Хамали за разчистване на къщи са тук за вас. Ако имате стари мебели, електроуреди или боклук, които трябва да изнесете, обадете ни се. Имаме голям камион, който може да побере всичко. Също така разполагаме с всички инструменти, чували и ръкавици, които са нужни. Работим в София и околностите. За контакти, позвънете на 0893 29 33 33.

Извозваме всичко бързо и ефективно. Няма нужда сами да се занимавате с тежките вещи. Нашите хамали за почистване на къщи ще свършат работата за вас. Имаме различни по големина камиони, така че няма да има невъзможни задачи за нас. Ако вашето място е пълно с неща, които не ви трябват, само едно обаждане разделя вашия дом от това да бъде чист и просторен.

Процесът е лесен. Вие ни звъните и ние идваме. Хамали за опразване на къщи пристигат с камион на адреса, който сте посочили. Товарим всичко бързо и го отвеждаме там, където трябва. Работим всеки ден, от рано сутрин до късно вечер. Така че, когато ви е удобно, ние сме на разположение.

Нашият екип

Екипът ни е съставен от опитни хамали, които знаят как да свършат работата бързо и без проблеми. Всеки от тях е обучен да обраща внимание на детайлите и да работи по начин, който да е най-удобен за клиента. Вашите вещи са в безопасни ръце с нас.

Хамали за почистване на къщи предлагат:

 • Изнасяне на стари мебели
  Когато мебелите станат стари и не се ползват, време е да си тръгнат. Нашият екип идва, вдига ги и ги носи до камиона. После ги караме до място, където трябва да бъдат изхвърлени.
 • Изхвърляне на електроуреди
  Електроуредите, които не работят, заемат място и трябва да се махнат. Нашите хамали ги изнасят внимателно, за да не повредят нищо по пътя. Отвеждаме ги на специално място за рециклиране.
 • Почистване на дворове от боклук
  Дворът е важно място, където всеки иска да е чисто. Събираме всички листа, клони и боклук, които са се натрупали. После всичко това го зареждаме в камиона и го извозваме.
 • Опразване на гаражи
  Гаражите често се превръщат в място за съхранение на всякакви вещи. Разчистваме гаража от всичко, което не трябва да бъде там. След това носим тези вещи до камиона и ги извозваме на подходящо място.
 • Премахване на строителни отпадъци
  След ремонт в дома винаги остават строителни отпадъци. Те трябва да бъдат изнесени вън, за да може мястото да блести от чистота. Носим отпадъците до камиона и се грижим да бъдат изхвърлени правилно.

Не оставяйте ненужните вещи да заемат място у дома. Обадете ни се на 0893 29 33 33 и нека хамали за разчистване на къщи да се погрижат за всичко. Очакваме ви!