Извозване на боклук и стари неща

Хамали за почистване на гараж предлагат перфектни услуги по разчистване и опразване на гаражи и подземни паркинги. Извозван на боклуци и стари авточасти за хвърляне.

Хамалите за почистване на гараж

Хамали за почистване на гараж

Имате нужда от хора да ви изчистят гаража? Нашите хамали за разчистване на гараж са насреща. С големи камиони и всичко нужно, ние можем да работим веднага. Всичко става в рамките на деня. Вие само кажете кога и ние идваме.

Хамали за почистване на гараж почистват и това и онова

Ние можем много неща. Хамали за разчистване на гараж, дворове, гаражи, бараки, всичко можем. Имаме малки и големи камиони. Вземаме боклук, стари мебели, електроуреди. Всичко което ви трябва, за да остане чисто и подредено.

 1. Изчистване на гараж от боклуци
  Когато гаражът ви е пълен с ненужни неща, ние ги разкарваме. Взимаме всичко старо и ненужно, което заема място. Вашата работа е само да ни покажете какво искате да изхвърлим.
 2. Премахване на стари мебели от гараж
  Ако имате стари мебели в гаража, които искате да изхвърлите, ние ги вземаме и товарим в буса. Носим големи чували и всичко нужно за да съберем мебелите. Това правим бързо и без да ви безпокоим много.
 3. Извозване на стари електроуреди
  Старите електроуреди могат да бъдат опасни ако стоят включени в мрежата и не се ползват. Вземаме ги и ги извозваме на места за разглобяване и отделяне на ценните компоненти. Вие не трябва да мърдате нищо, насреща сме да работим.
 4. Почистване на пода в гаража
  След като изнесем всичко ненужно, почистваме и пода. Използваме метли и мопове, за да е чисто. Така гаражът ви ще бъде готов за посрещне една нова кола :).
 5. Организация на пространството в гаража
  След като всичко е разчистено и изнесено, ако искате, можем да ви помогнем и с организацията и подреждането на гуми, стелажи, туби и др.. Подреждаме останалите вещи по начин, по който е лесно да ги намирате. Така ще използвате гаража си по-добре.

Работим кога ви удобно

Работим всеки ден, от рано сутрин до късно вечер. Вие просто трябва да ни позвъните и ние ще дойдем. Телефонът ни е 0893 29 33 33, винаги може да разчитате на нас в София и областта. Когато имате нужда от хамали за почистване на гараж, ние сме насреща.