Фирми за изхвърляне на стари мебели в София и региона

Предполагам сте забелязали, че много фирми за изхвърляне на стари мебели предлагат своите услуги на много добра цена, а някои като нас предлага тази услуга напълно безплатно! Сигурен съм, че си мислите, че има някаква „далавера“ в цялата работа и фирмите искат да Ви изпързалят, като уж „безплатно“ изхвърлят старите Ви мебели вместо Вас и по този начин, но някъде в договора е записано с много тънък шрифт, че им дължите някаква сума.

Честно казано няма нищо скрито-покрито в цялата работа! Ние от IZVOZVA.COM с ръка на сърцето Ви заявяваме, че ще изхвърлим старите Ви мебели и ненужни вещи напълно безплатно, стига да се намирате в София или близо до нея! За да се случи това обаче, трябва да се има предвид здравината на мебелите и тяхното количество. Само тогава можем да Ви кажем със сигурнсот дали бихме могли да изхвърлим битовите Ви отпадъци безплатно или ще трябва да си заплатите за тази услуга.

Колкото до другите фирми за изхвърляне на стари мебели, за тях не можем да Ви гарантираме как процедират и дали наистина се заемат с тази задача, без да търсят заплащане от Ваша страна.

В случай, че решите да се възползвате от нашите услуги, но мебелите Ви не отговарят на нашите условия за безплатно изхвърляне, то не унивайте. Както спомехаме вече за нас не е проблем да изхвърлим старите Ви мебели, когато пожелаете, за да го направим обаче, ще трябва да си заплатите определена цена. Бързам да Ви успокоя – цените в никакъв случай не са такива каквито Ви ги описват приятели, познати или други хора. Те са съвсем нормални за нашата страна и по наше мнение са по възможностите на всяко едно средностатическо семейство в България.