Фирми извозващи стари мебели в София и региона

На пазара има много фирми извозващи стари мебели. Някои го правят безплатно, други евтино,  но не това е най-важното. Разбира се, че и цената оказва голямо значение върху избора, който ще направите, но тя не бива да бъде за сметка на качеството. Винаги избирайте офертата на тази фирма, за която сте сигурни, че би могла да Ви предостави качествена услуга на приемлива цена. Голям риск ще поемете, ако изберете възможно най-евтината оферта. Обикновено зад т.нар. „промоции“ или „ниски цени“ се крие някакво обяснение – най-често некачествена услуга.

Сега може би си задавате въпроса – „Какво толкова ще се обърка – нали все пак става дума за един най-обикновен превоз и нищо повече“. Да, ама не. Извозването на стари мебели не е толкова лесна задача колкото звучи. За да бъдат извозени безопасно и същевременно да не се губи никакво време трябва да се вземат определени мерки. Например да бъдат обезопасени старите мебели – опаковани в подходящи материали; демонтирани на малки парчета; извозени с подходящо транспортно средство с достатъчно голяма каросерия, която ще побере целия товар, без да се налага мебелите да се удрят един в друга и още много други на пръв поглед дребни, но в никакъв случай маловажни неща.

А всичко това, както се досещате е допълнителен разход за фирмата, който обикновено се приспада към цената. И именно поради тази причина колкото по-ниска е офертата, която ще Ви предложи дадена фирма, толкова голяма вероятност съществува в крайна сметка да получите нискокачествена услуга. Най-вероятно ще бъдат пренебрегнати някои от основните правила за безопасност, което може да доведе до сериозни последици за имуществото Ви.

Така, че ако мебелите Ви са ценни и искате да ги запазите в досегашния вид, без да поемате каквито и да било рискове за тяхното „здраве“ трябва внимателно да прецените на коя фирма да се доверите. Внимателно проучете нещата и не прибързвайте с взимането на решения продиктувани главно от „ниските“ или „промоционални“ цени, които Ви предлагат на пазара.