Хамалска фирма за превоз на мебели в София 0893 29 33 33

За да се преместят мебелите от едно място на друго е необходим подходящ транспорт. Това се налага най-вече за мебели с по-голям обем и размер – като диван, секция, шкафове, спалня, легла, матраци и други подобни. От само себе си се разбира, че няма как да бъдат извозени подобен тип вещи със семейната кола. Затова, ако Ви се налага да извозите старите си мебели до определено място, то ще трябва да намерите отнякъде подходящ превоз, който да използвате.

Нашият съвет е да се обърнете към фирма за превоз на мебели и то най-добре такава, която предлага не само транспортни, но и хамалски услуги. Така ще си спестите всички главоболия около намирането на подходящ транспорт, както и помощници, които да Ви помогнат с изнасянето, натоварването и разтоварването на мебелите. Защото ще имате нужда не само от транспортно средство, но и от хора, които да Ви помогнат за изнасянето на мебелите. Все пак не сте „Херкулес“ и няма как да натоварите на гърба си диван, спалнята или гардероба и да го изнесете от вкъщи.

Не си мислете обаче, че ако наемете фирма за превоз на мебели, която да се заеме само и единствено с тяхното извозване цената на услугата ще бъде два пъти по-ниска. Напротив. Обикновено „изнасянето и натоварването на мебелите“ е нещо като „бонус“ от страната на хамалската фирма. Ако не вярвате, то сравнете цените за превоз на мебели и изнасяне и извозване на мебели и ще забележите „тази разликата“, която е в рамките на 10/15 % от цената на услугата. Така, че срещу незначително оскъпяване на услугата си спестявате куп време от демонтажа, изнасянето, натоварването и опаковането на вещите, които искате да извозите.

Затова не си губете времето, с цел да спестите незначителна сума пари за сметка на ценното Ви време, ами позвънете на фирма за превоз на мебели и изнасяне с хамали на телефон 0893 29 33 33.