Удачно решение за старите мебели!

Услуги от коректна фирма за извозване на гардероб, Изгодни цени за изхвърляне на стари мебели. Хамалски дейности за разчистван не мазета, тавани, гаражи.

Фирма за извозване на гардероб София

Разчистване от фирма за извозване на гардероб!

Бригадата за извозване на гардероб ще свърши работата добре! Всеки знае как с времето в дома се трупат стари мебели, които вече не ни дотягат. Нямате време или сили да ги махнете. Няма проблем. Ние в „Izvozva.com“ имаме всичко необходимо за да свършим работата. Идваме с камион, товарим и ги извозваме. Без стрес без бъркотия!

Какви услуги предлагаме?

Освен извозване на гардероб, предлагаме изнасяне на стари електроуреди, чистене на мазета и гаражи. Нашите камиони са различни по размер, за да можем да отговорим оптимално на количествата натрупани от конкретният клиент. Фирма за транспортиране на гардероб работи от рано сутрин до късно вечер. Нашият екип е оборудван с всички инструменти – чували, ръкавици и каквото е нужно да си свърши работа.

Услугите от „Фирма за извозване на гардероб“?

Работим бързо и чисто. Уважаваме вашето време и се стараем да не пречим. Нашата мисия е да ви помогнем да се освободите от ненужните вещи без никакви главоболия. Освен това, сме точни и коректни. Обадете се на телефон 0893 29 33 33 и ние ще се погрижим за всичко останало. Работим в София и областта, винаги насреща когато ни имате нужда.

 1. Извозване на стари гардероби
  Когато гардеробът ви е стар и не искате вече да го ползвате, ние идваме и го махаме. Ще го изнесем от дома ви и ще го натоварим на нашия камион. След това го откарваме на сметището.
 2. Транспортиране на излезли от употреба електроуреди
  Ако имате стари електроуреди като хладилници или перални, които трябва да бъдат изхвърлени, се обадете на нас. Ще ги натоварим внимателно, за да не повредим нищо по стълбището и асансьора. Тези уреди също ще бъдат извозени за рециклиране.
 3. Почистване на мазета
  Мазетата често се запълват с вещи, които са забравени и вече не се ползват. Вашето мазе може да бъде изчистено бързо, ако ни извикате. Ще изнесем всичко, което не трябва да бъде там, и ще го изхвърлим за вас.
 4. Изчистване на гаражи
  Гаражът може да стане място за съхранение на ненужни предмети. Ако вашият гараж има нужда от изчистване, можем да помогнем. Ще сортираме и изнесем всички стари вещи, които вече не искате.
 5. Отстраняване на строителни отпадъци
  След ремонт на дома остават много строителни материали и отпадъци. Те трябва да бъдат извозени на сметище. Нашата фирма може да поеме тази задача. Натоварваме строителните отпадъци и ги откарваме там, където е необходимо.