Доставка на контейнер за строителни отпадъци 0893 29 33 33

Обикновено след всеки ремонт, независимо дали основен или просто „козметичен“ се образуват немалко строителни отпадъци, които трябва да бъдат почистени. Това обаче, далеч не е толкова лесно колкото звучи. Почистването на строителни отпадъци отнема време и доста физически усилия.

Разбира се, това зависи до голяма степен от тяхното количество. Все пак, ако става дума за дребен ремонт, като например изкъртването на подпрозоречното пространство, което разделя балкона от останалите стаи в жилището, то строителните отпадъци, които ще се образуват няма да са много и няма да Ви коства много усилия и време, за да ги почистите. Обаче, ако правите основен ремонт, който включва смяна на плочките, изкъртване на старата мозайка, пробиване на отвори в стена, изкъртване на стени и други подобни строителни дейности, то ще трябва да си отделите поне няколко часа, за да почистите и изхвърлите отпадъците.

При всички положения ще Ви бъде необходима помощ. Не искате да си представите колко време, усилия и нерви ще Ви коства това начинание, ако се заемете сами с него. Само изнасянето и събирането на строителните отпадъци ще Ви отнеме почти целия ден, а какво остава за тяхното извозване до сметището за депониране. Да, правилно прочетохте – извозване до сметище. Ще Ви се наложи да ги извозите до там, защото е строго ЗАБРАНЕНО изхвърлянето им в контейнерите за битова смет. Ако не се съобразите със закона, то е много вероятно да отнесете сериозни глоби и актове в три цифрени суми.

Най-добрият вариант, е да заплатите на фирмата за къртене, която сте наели да почисти строителните отпадъци, след като приключи работа. При положение, че сами сте се заели с тази задача, то за по-лесно и по-бързото им изхвърляне може да наемете контейнер за строителни отпадъци, в който да ги изхвърлите. След което той ще бъде извозен от фирмата, от която сте го наели до сметище и така ще си спестите всички грижи около тяхното транспортиране до сметище.

За доставка на контейнер за строителни отпадъци може да позвъните на телефон 0893 29 33 33.