Демонтиране и събиране на стари мебели в София

Знаете ли, че има фирми, които предлагат безплатно или много евтино демонтиране и събиране на стари мебели? Така че, ако разполагате с ненужни вещи, от които искате да се отървете – дивани, секции, спални, легла, бюфети, гардероби и т.н просто позвънете на телефон 0893 29 33 33 и ние ще се погрижим за тях.

Ако се колебаете дали да ни ги предадете, то ще Ви кажем няколко прости, но неоспорими факта, поради които трябва да се свържете с нас.

–              Първо – трудно ще ги продадете. Дори да са в много добро състояние, цените на мебелите паднаха толкова много, че никога няма да успеете да си върнете дори половината от сумата, която сте заплатили за тях. В магазина една чисто нова секция е в рамките на 300 лева, а в т.нар. оказиони или магазини за втора употреба могат да се намерят за три пъти по-ниска цена. Така че, сами си направете сметка колко пари бихте могли да вземете за Вашите мебели. Разбира се, че не става дума за старинни мебели с антикварна стойност.

–              Второ – ние ще вземем всички мебели – без значение дали са като нови или са захабени и вече не стават за нищо. С наша помощ ще си спестите всичките усилия и време, които ще изразходвате за тяхното демонтиране, изнасяне и извозване на сметището за депониране.

–              Трето – защото е безплатно! Няма нищо по-хубаво от безплатните неща, дори когато става дума за демонтиране и събиране на стари мебели.

Затова не се чудете повече, а се свържете час по-скоро с нас. Няма нищо скрито-покрито, за което да се притеснявайте. Позвънявате на телефон 0893 29 33 33, уговаряме си среща и в деня и часа, за който се разберем при Вас ще пристигне екип, който да се погрижи за старите Ви мебели напълно безплатно!