Демонтиране и изхвърляне на мебели в София

В случай, че сте новодомец и сте закупили жилището си „барабар“ със старото обзавеждане, но въпреки това не смятате да използвате по-голяма част от него, то най-добре наемете фирма, която да се заеме с неговото демонтиране и изхвърляне на мебели на сметище. Няма смисъл да си губите времето, нервите и усилията, за да „спестите някой друг лев“. Хамалските фирми, които предлагат тази услуга не взимат скъпо, а някои дори са склонни да свършат тази услуга напълно безплатно.

За Ваше щастие и ние сме от тези фирми, които предлагат безплатно демонтиране и изхвърляне на мебели в София. Само ни позвънете на телефон 0893 29 33 33 и ние при първа възможност ще Ви отървем от стария диван, секция, спалня, легло, матрак, скрин, бюро, кухня, кухненски шкафове, маса, столове, етажерки и всички останали мебели, на които не намирате място в дома си.

Честно казано демонтаж и изхвърлянето на мебели изисква доста усилия. Въпреки, че бихте могли просто да натрошите всичко на малки парчета, да го съберете набързо в черни чували и найлонови пликове и да ги изхвърлите в близките кофи за смет. Това не е правилно поради ред причини – най-малкото замърсявате природата по този начин.

В никакъв случай не Ви препоръчваме да изхвърляте мебелите си в контейнерите за битова смет. Може би не сте наясно с новите разпоредби, но изхвърлянето на стари мебели, електроуреди и други подобни битови отпадъци се наказва строго със сурови финансови санкции. Така че няма абсолютно никакъв смисъл да рискувате, като се опитате да ги изхвърлите незабелязано, защото тази Ваша постъпка ще Ви излезе през носа и сумата, която ще заплатите на държавата във вид на глоба е 10 пъти по-малка от тази, която бихте могли да заплатите на някоя хамалска фирма да се заеме с демонтиране и изхвърляне на мебели.