Демонтаж на вградена кухня

Демонтаж на вградена кухня в София

Ако сте решили да правите основен ремонт в кухнята си и искате да смените всичко в нея – от шкафовете до полилея, то Ви очаква доста сериозна работа. Може да се каже дори, че демонтирането и изнасянето на всички вещи от старата кухня ще Ви отнеме много повече време и усилия, отколкото нейното обзавеждане. Най-много затруднения ще срещнете с демонтирането на кухненските шкафове и т.нар. вградена кухня. Ако разполагате с такава, предполагам знаете колко трудно се монтира и вероятно сега ще разберете колко по-трудно се демонтира.

Разбира се демонтажа на вградените кухненски шкафове до голяма степен зависи от това какво смятате да правите с тях за бъдеще. Ако не смятате да ги използвате отново или да ги подарявате на някой близък или роднина, то най-лесния и рационален начин е да ги натрошите набързо и да ги изхвърлите. В противен случай обаче, ще имате нужда от сериозна помощ и немалко свободно време, което да използвате за тази цел. Неслучайно споменахме, че демонтажа на вградена кухня може да се окаже по-труден от нейния монтаж. С времето свързващите елементи (болтчета, винтчета, гайки и всички останали) са клеясали и ръждясали, освен това има вероятност и от влага някои от дъските да са променили формата си по един или друг начин, което допълнително да услужни техния демонтаж. Така че, трябва да сте много внимателни докато разглобявате шкафовете си, защото дори при най-лекия натиск от Ваша страна е възможно да се стигне до непоправими последствия свързани с кухненското Ви обзавеждане.

Не си мислете, че след като демонтирате вградената кухня задълженията Ви са приключили. Сега идва момента, в който трябва да се заемете с нейното изнасяне и извозване до новото място, на което смятате да я използвате или складирате. Това също не е толкова лесно, колкото звучи и ще Ви коства определени усилия и време.

Само с едно набиране по телефона на номер 0893 29 33 33 може да си спестите всички тези усилия. Нашата фирма е всеизвестна със своите висококачествени хамалски и транспортни услуги и с радост бихме могли да Ви помогнем в този труден за Вас момент.

Related posts

Leave a Comment