Хамали за демонтаж на гардероб и извозване 0893 29 33 33

Гардеробът е една от най-трудните вещи за изнасяне, най-вече поради своя размер. Трудно бихме могли да си представим, че гардеробът може да премине през вратата в целия си вид. Въпреки, че ако разполагате с доста широки отвори и бригада от „здрави момчета“, то може би бихте могли да изнесете гардероба си през тях, без да го разглобявате. За сметка на това обаче, е възможно да го одраскате, счупите или повредите по друг начин.

Именно поради тази причина, е препоръчително гардероба да се демонтира, за да може да се изнесе по възможно най-лесния начин, без никакви усилия.

С демонтажа на гардероба би могло да се справи и малко дете, но ако смятате да го използвате някога отново, то по-добре се заемете сами с тази задача или се възползвайте от услугите на квалифицирани лица в занаята. Когато се извършва демонтаж на гардероб и извозване е препоръчително да се номерира всяка една част от него, в реда на нейното сваляне. Така, ще си гарантирате, че повторното му монтиране няма да се окаже като „търсене на игра в копа сено“ или иначе казано – ще знаете коя част от къде е и ще ги сглобите за нула време.

Освен, че трябва да бъдат номерирани, съставните елементи трябва да бъдат внимателно свалени, без да им се оказва какъвто и да било натиск, за да не се повредят по един или друг начин. Също така е добре да се опаковате по подходящ начин, който ще гарантира безопасността им по време на тяхното извозване и не само – ще запази „бляскавия“ им вид до момента, в който решите да ги сглобите отново.

Общо взето, демонтирането и извозването на гардероб не е тежка работа, но отнема адски много време, тъй, че ако не разполагате с достатъчно свободно време – по-добре се обадете на фирма предлагаща демонтаж на гардероб и извозване. С тяхна помощ ще си спестите всичкото това време, нерви и усилия, които ще Ви бъдат нужни, за да се справите успешно с тази задача.