Izvozva.com – вашето решение за извозване!

Izvozva.com предлага услуги на супер цени за извозване на стар диван. добра организация при изнасянето и транспорта на стари мебели. Всеки понякога иска да се освободи от стари неща. Стар диван, който вече не ви трябва? Точно за това сме тук. Izvozva.com е фирмата, която прави всичко лесно и бързо. Само с един телефон на  0893 29 33 33 и сте наред. Работим в София и областта. Всичко, което трябва да направите, е да се обадите. Оттам нататък се заемаме с всичко. Имаме големи камиони, които могат да поберат всеки стар диван. И не само диван. Ако имате стари мебели, електроуреди или други неща, които искате да изхвърлите, ние сме насреща.

Цени за извозване на стар диван

Предлагаме супер цени за извозване на стар диван?

Услугите ни са разнообразни. Освен извозване на стар диван, ви помагаме да се освободите и от други неща. Стари мебели? Няма проблем. Електроуреди, които вече не работят? Бъдете спокойни. Идваме, товарим и всичко отива където трябва. Разполагаме с всички инструменти, чували и ръкавици, които са ни нужни за да свършим работата качествено. Работим всяка деня, от рано сутрин до късно вечер. Затова винаги може да разчитате на нас.

Защо да изберете нас?

Izvozva.com е изборът, който трябва да направите, защото разбираме колко е важно за вас да се освободите от ненужните вещи без главоболия. Обадете ни се на посочения телефон и вижте сами. Няма да намерите по-лесен начин за извозване на стар диван. Нашите услуги са бързи, лесни и без бъркотия. Освен това, използвайки нашите услуги, правите пространството си по-приятно за живеене. И не забравяйте, чистотата е важна, но организацията за извозване – още повече. Izvozva.com е тук да ви помогне.

Нашите услуги и цени за извозване на стар диван

  1. Извозване на стар диван: Като първа стъпка, идваме на адреса, който ни кажете. Виждаме дивана и започваме да работим. Първо, преместваме дивана до камиона, за да не ви пречи.
  2. Разглобяване на мебели: Ако диванът е голям и не може да мине през вратата, го разглобяваме на място. Внимаваме да не повредим нищо по време на работа. След това всички части натоварваме в камиона.
  3. Опаковане за защита: Преди да товарим дивана в камиона, опаковаме го добре. Това правим, за да не се наранява по пътя до сметището. Използваме специални материали за опаковане.
  4. Транспортиране до сметището: След като всичко е готово, тръгваме към сметището. Водачът на камиона знае най-добрия път, за да стигнем бързо. Там изхвърляме стария диван където трябва.
  5. Почистване след извозване: След като извозим стария диван, почистваме мястото, където е бил. Така всичко остава чисто и подредено. Накрая, проверяваме дали всичко е наред преди да си тръгнем.
  6. Цената за услугата варира според размера на дивана и неговото тегло. Също така значение има броят на етажите. Примерна средна цена при нас започва от 50 лв. за брой.